Aktywne Wpisy
Kolanka +439
Styczeń 2024: Mick jest wyśmiewany, wszyscy twierdzą, że wykopki mogą sobie co najwyżej pojęczeć, a dopłaty i tak wejdą w życie
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Listopad 2024: tag ma 7,6 k obserwujących, dopłat nie ma, Tomczak podał się do dymisji, Mick jest cytowany jako przykład oddolnej walki z systemem, stanowski chce oddać głos wykopkom na swojej platformie xD
#nieruchomosci
Tyrande +20
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Ja to się z Wami mam... Moje Mirki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#bojowkaas #mojemirkotakiekochane #wykop #kartki
@a__s: Nie kłam tak nie ładnie, bo uwierzą jeszcze...
@a__s:
@a__s: parę cukierków to mała cena żeby poczytać o sobie takie miłe rzeczy (。◕‿‿◕。)
@a__s: No to popłynęłaś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Szab: Ani trochę. Wykopowa społeczność jest mocno zróżnicowana, można powiedzieć, że siedzi tu praktycznie cały przekrój naszego społeczeństwa. Taka nasza mała Polska. Ale to właśnie jest fajne, ciekawe. A siłę Wykopu widać przede wszystkim tam gdzie trzeba komuś pomóc. Wtedy potrafimy działać, jak nikt inny. I choć zdarzają się sytuacje fajne i mniej fajne, patrząc na ogół uważam, że jest to bardzo fajna Społeczność :-)
Komentarz usunięty przez autora