Hej #rozowepaski mam do was pytanie. Z uwagi na anonimowość liczę na szczere odpowiedzi. Za ile byście dały d--y? Jakiemuś normalnemu facetowi. Tylko bez odpowiedzi typu "HUR DURRR NIE JESTEM DZIWKĄ!!!!1111", bo wiadomo, że każdy ma swoją cenę. Każda d--a jest ileś warta, tylko jedna mniej, a druga więcej. #ankieta #roksa #p---------a
bo wiadomo, że każdy ma swoją cenę. Każda d--a jest ileś warta, tylko jedna mniej, a druga więcej.
@2015: A Ty w takim razie za ile byś dał d--y? Takiemu normalnemu murzynowi z dużym benizem? ( ͡°͜ʖ͡°) Nie mierz wszystkich swoją miarą, nie wszyscy są tak pazerni na kasę.
Nie mierz wszystkich swoją miarą, nie wszyscy są tak pazerni na kasę.
@4833478: Oj są, uwierz mi. Ty też masz jakąś cenę. Wyobraź sobie, że ktoś proponuje Ci anonimowe o----------e kiełbasy za ten stos banknotów. Jakby ktoś ci wyłożył takie banknociki na stole, to by zmiękła rura i już nie byłoby honorowego p---------a, że nie każdego da się kupić.
@2015: pewnie ze kazdy ma swoja cene jesli chodzi o takie przyziemne sprawy jak j-----e. Co niezmienia faktu ze kiedys trzeba wyjsc z mentalnej gimbazy i przestac wdawac sie w rozkminianie durnych zagwozdek ktore nigdy sie niezdarza.
Oj są, uwierz mi. Ty też masz jakąś cenę. Wyobraź sobie, że ktoś proponuje Ci anonimowe o----------e kiełbasy za ten stos banknotów. Jakby ktoś ci wyłożył takie banknociki na stole, to by zmiękła rura i już nie byłoby honorowego p---------a, że nie każdego da się kupić.
@2015: Zapewniam cię, że żadnej kiełbasy bym za to nie o--------ł a nawet wielu mniej p--------h rzeczy nie zrobił. Od paru lat wydaję połowę
@2015: to gdybaj sobie pocichu a niezawalaj mirko takim k---a gownem. Teraz jest łikend i wolne od szkoly i chce poczytac jak 14 letnie s---------y zala sie na okrutny swiat i los ktory uczynil ich juz takimi bardzo doroslymi...takze tego ( ͡°͜ʖ͡°)
@2015: A Ty w takim razie za ile byś dał d--y? Takiemu normalnemu murzynowi z dużym benizem? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie mierz wszystkich swoją miarą, nie wszyscy są tak pazerni na kasę.
@Invalidus:
@4833478: Oj są, uwierz mi. Ty też masz jakąś cenę. Wyobraź sobie, że ktoś proponuje Ci anonimowe o----------e kiełbasy za ten stos banknotów. Jakby ktoś ci wyłożył takie banknociki na stole, to by zmiękła rura i już nie byłoby honorowego p---------a, że nie każdego da się kupić.
@2015: Zapewniam cię, że żadnej kiełbasy bym za to nie o--------ł a nawet wielu mniej p--------h rzeczy nie zrobił. Od paru lat wydaję połowę