Wpis z mikrobloga

UWAGA #bielskobiala nadciągają burze z piorunami, właśnie umyłem i wypolerowałem mój pocisk ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pod maską mocarne 1.1 z 60 konnym stadem czystej krwi, pod kopytami których na światłach ginęły już takie potęgi jak E36 316i by Seba lub Golf II tdi by MAtiProjectHardcoreDapperRaceismVIP. Mój pierwszy samochód, od 2 lat nie zawiódł mnie ani razu, poza sprawami eksploatacyjnymi wymieniłem jedynie opony ze starości i wydech, także ze starości. Niebawem wybije 100 000 km (po raz pierwszy). W tym roku zawiezie mnie i mojego różowego nad morze, oby każdy mój następny samochód był tak dobry jak ten :P
#pokazauto #citroen
SmokeProspector - UWAGA #bielskobiala nadciągają burze z piorunami, właśnie umyłem i ...

źródło: comment_f4CnldCp2cH9BlQPYoqZDV1bpLEtjRoR.jpg

Pobierz
  • 13
  • Odpowiedz
  • 3
@rolfik_r1: jeszcze nie wiem na 100 procent czy to to. I to w takim momencie gdzie nie mam oszczędności już, a niedawno założyłem firmę i auto mi bardzo potrzebne do pracy ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Żona jutro ma termin porodu, niedawno miałem poważne problemy zdrowotne.
No od jakiegoś pół roku ciągnie się za mną niedobra passa.
Mam nadzieję, że ta awaria to ostatnie co złego mnie spotyka.
  • Odpowiedz
@Gronie: u mnie jak padła pompa wtryskowa w starym mondeo, to jedyne co z nim można było zrobic, to zezłomować. Ale dla pocieszenia - pompa umierała jakieś pol roku - najpierw zaczął dymić, pózniej ciezko odpalać, pózniej stracił moc, ale na złom dojechał jeszcze o własnych siłach, wiec jesli jeszcze jeździ to wkoło komina ogarniesz
  • Odpowiedz
  • 1
@drathvader: 100% pewny przebieg, jak kupilem to mial 75k, katalogowa predkosc max to 162, teraz max to 155 takze o czyms to swiadczy :P ojciec znajomego sprzedawal, kupil w salonie, jak bylem go rejestrowac i mialem w reku czarne blachy to sie na mnie Janusze z rajhu patrzyli jak maly Jasio na obraz bitwy pod Grunwaldem w muzeum xD
  • Odpowiedz