Aktywne Wpisy
larine +2
Robiliście sobie test osobowości 16personalities (16PF)? Jakie typy osobowości Wam wyszły?
Mi wyszedł ISFP-T - Poszukiwacz Przygód. Sama nie wiem, czy się z tym zgadzam.
Mi wyszedł ISFP-T - Poszukiwacz Przygód. Sama nie wiem, czy się z tym zgadzam.
Ludzie o osobowości Poszukiwacza Przygód to prawdziwi artyści, choć niekoniecznie tacy, którzy spędzają czas, radośnie malując pejzaże. Choć często to potrafią. Chodzi raczej o to, że wykorzystują swój zmysł estetyczny i projektowy, a nawet własne wybory i działania, aby przełamywać społeczne konwencje. Swoimi eksperymentami lubią rzucać wyzwanie
rzezbiarka +4
Mam działkę 0,5 ha. Do tej pory dzierżawił ją mój wujek. Właściwie to nic mi za to nie płacił, bo go lubiłam.
No właśnie, lubiłam.. Zachował się bardzo brzydko wobec mnie. Powiadomiłam go, żeby już nic nie siał i będę coś z działką robiła.
W sumie nie skomentował tego, ale potem dowiedziałam się od rodziny, że wcale nie zamierza rezygnować i chce mnie olać.
Działka leży jakieś 350 km od mojego obecnego
No właśnie, lubiłam.. Zachował się bardzo brzydko wobec mnie. Powiadomiłam go, żeby już nic nie siał i będę coś z działką robiła.
W sumie nie skomentował tego, ale potem dowiedziałam się od rodziny, że wcale nie zamierza rezygnować i chce mnie olać.
Działka leży jakieś 350 km od mojego obecnego
Otoz nie kazdy blitzwolf co sie swieci, czy jak to tam sie mowi.
Kupilem na banggood kabelek USB - micro USB, ladnie opisany 2.1A double sided - czyli kufa taka nowosc ze jak sie nie wsadzi zawsze wejdzie (✌ ゚ ∀ ゚)☞
link na banggodzie
Kabel dotarl po jakis 2 tygodniach, zapakowany w ladne male biale pudeleczko blitzwolfa z ksiazeczka w srodku, no kufa wypas.Faktycznie kabelek jest dwustronny, sprytnie rozwiazano zarowno strone micro jak i zwykla usb, widac na zalaczonej focie.
Pierwsze nie halo, wzialem go w rece wydaje sie jakby zaraz mial sie przerwac, delikatna guma srednica ponizej 3mm [sic!] jest raczej sztywny i dosc taki twardy w dotyku. Na zdjeciu widac porownanie grubosci tego kabelka z kablem od xiaomi (widac kawalek na dole zdjecia), ktory dostalem do mi4. Ten xioami ma okolo 5.5mm srednicy.
Ale przechodzimy do meritum, ladowanie. No i tu juz kaplica po calosci.
Telefon mi4 na oryginalnej ladowarce ktora wspiera QC 2.0 po 30 minutach naladowal 5% (gwoli scislosci telefon byl rozladowany ladowanie od 5% do 10%). OK moze mu ladowarka sie nie podoba, wpialem ladowarke 2 portowa blitzwolfa tez z certyfikatem QC, po kolejnych 30 minutach bylo 15%.
Mysle, moze cos mi telefon zre albo jakies apki chodza, nie ruszalem nic tylko podpialem do ladowarki kabel od xiaomi, w 30min mialem 40% naladowanej baterii.
Nie mam jak sprawdzic ile faktycznie pradu daje ten kabelek od blitzwolfa ale strzelam ze okolo 1A, moze nawet mniej. Kabel ktory mam od 3 lat od nexusa 4, szybciej laduje niz ten gowniany z blitzwolfa.
Nie polecam 0/10
Juz lepiej zachowuja sie gowno kabelki z aliexpress za 50centow, niz ten za 4$.
Nie mam jak udowodnic banggoodowi ze to ni cholery jest niezgodne z opisem. Z reszta nie bede sie palowal o 15zl.
#blitzwolf #banggood #aliexpress #itemyzchin #chinskiecuda
Komentarz usunięty przez autora
A co do udowodnienia, zakup sobie USB tester, koszt to kilka $$ na aliexpress.
Jeżeli chcesz coś grubszego to kup ten w oplocie, jest dużo grubszy, ale też twardszy.
ALE
Mam też tablet. Na oryginalnym kablu ładuje się prądem 1A, a na Blitzwolfie 1,3A.
Nie mam pojęcia od czego to zależy.
Komentarz usunięty przez autora
Skoro przy pomocy tych samych ladowarek, jeden kabel w 30min laduje 5% a drugi w tym samym czasie przeszlo 25% to chyba jasne jest ze kabel nie ma tych 2.1A, bo wtedy ten drugi powinien miec conajmniej 8A...
http://alilove.pl/?s=tronsmart
Telefon ktory mam wspiera qc 2.0 watpie zeby to tak dzialalo. Poza tym pisalem tez o oryginalnej ladowarce, bo od niej rozpoczolem zabawe z tym kablem. Wiec to co piszesz jest troche
Porownalem go z 3 kablami, podpialem na 2 ladowarek (potem do trzeciej ktora na wyjsciu ma jednak 1A, nie pisalem