Wpis z mikrobloga

Jak tylko usiadłem do pracy to za oknem zaczęła hałasować cała zgraja dzieciaków z przedszkola (mam plac zabaw pod blokiem, w sumie jedna piaskownica i jedna zjeżdżalnia, szał, co?) #dzienswira lvl over 1000. No i tak drą te swoje małe twarze wniebogłosy, to już chyba trzecia grupa dzisiaj. Wiecie co...

...w ogóle mi to nie przeszkadza ( ͡° ͜ʖ ͡°) niech się bawią. ʕʔ

#oswiadczenie #dzieci
  • 6
@Gibky: gorzej jak wieczorem siądzie gimbaza, tych to mam czasem ochotę z kija od mopa zestrzelić, bo hałasują gorzej niż przedszkolaki, a ".urwa" ".urwę" goni, ale cóż... no gdzieś muszą przesiadywać, dopóki nikomu się krzywda nie dzieje to spoko. (:
@rodzinnabutelka: nie jest tak różowo, w domu trudniej się zorganizować do roboty, ale narzekać nie mogę. :) A zajmuję się różnymi rzeczami, trochę piszę, trochę projektuję, trochę produkuję, potem trochę handluję, trochę oglądam koty w internecie, trochę obiad gotuję, takie tam. :D

Praca poza domem jest o tyle lepsza, że masz jasno wyznaczone godziny i granice, w domu albo cały czas jesteś w pracy, albo cały czas jesteś rozpieprzony domowymi sprawami