Wpis z mikrobloga

Grałem sobie prawilne Rzepą sprawdzając ostatniego patcha. Zeszło mi już kilka dobrych godzin a szło mi nadzwyczaj dobrze. Rok ok 1500, maksymalna ekspansja na granicy koalicji, wszyscy królowie ze statami 4 lub wyżej bez wyjątku, Wiedeń podbity, Western wdrożony, RON ustanowiona. Na to mnie różowy wyciągnął na zakupy i jakoś tak to niefortunnie wyszło, że zostawiłem grę na 2h...

#eu4 #europauniversalis #europauniversalis4
  • 10
  • Odpowiedz
@D3v0: można sobie ustawić. Ja po poprzednich europkach wyrobiłem sobie instynkt pauzowania i nie potrafiłem się przestawić.

@like_a_sir: znam Twój ból Mireczku, kiedy kot mi odblokował pauzę na jakiś rok w grze, w trakcie wojny, którą wygrywałem... Ledwo podpisałem biały pokój. :/
  • Odpowiedz
@D3v0: @twisterro: @Arke: @killspoderman:
Taki obrazek zastałem po powrocie (na pierwszym planie oczywiście kilkadziesiąt komunikatów). Gre zostawiłem swiezo po utworzeniu RON, wiec we wschodniej czesci kraju byl spory burdel. Tam tez nastopil powolny rozklad, we wschodniej czesci byl porzadek, wiec nic sie nie stalo. Jak wychodzilem, to Chernichov, Poltusk, Smolensk, Ryazan i Krym byly moje. I ta jedna prowincja Genui, widocznie zdazyli wyrwac ja
likeasir - @D3v0: @twisterro: @Arke: @killspoderman: 
Taki obrazek zastałem po powro...

źródło: comment_VFAGERQm0urGsl4QXJyjJ4AXzPPIKrpG.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz