Aktywne Wpisy
Clefairy +75
Mam dość tego pseudo-intelektualnego #!$%@? "obie strony są równie złe" postowanego przez kompletnych ignorantów łykających każdą anty-izraelską propagandę i pałująca wiplera do kolejnego "newsa" wysranego przez rzecznika Hamasu.
Nie wiem jak można porównywać państwo respektujące prawo międzynarodowe do organizacji terrorystycznej mordująca CELOWO małe dzieci w swoich domach i traktująca własnych obywateli jak gówno nie pozwalając im schronić się w tunelach (mając ich 5000 km) i nakazująca pozostawania na terenach objętych ostrzałem.
Hamas
Nie wiem jak można porównywać państwo respektujące prawo międzynarodowe do organizacji terrorystycznej mordująca CELOWO małe dzieci w swoich domach i traktująca własnych obywateli jak gówno nie pozwalając im schronić się w tunelach (mając ich 5000 km) i nakazująca pozostawania na terenach objętych ostrzałem.
Hamas
maikeleleq +17
Wczoraj próbowałem wytłumaczyć wujkowi Januszowi jak to jest że nie stać nas na kupno domu a na leasing nowego auta i co jakiś czas wakacje jednak tak. Wujek oczywiście ma mieszkanie które wynajmuje (pracował w kopalni i przeszedł na wcześniejszą emeryturę, rodzice pomogli kupić im mieszkanie) a dom budował w latach gdy cegła była po 85gr ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ale oczywiście to wszystko przez nasze przejadanie kasy
Komentarz usunięty przez autora Wpisu