Wpis z mikrobloga

Drogie mireczki, szukam praktyk albo stażu w IT, w #lublin, wiele w życiu błądziłem, nietrafione studia mocno, ale nie chce tu robić #gorzkiezale więc przejdę do rzeczy, od ponad roku #naukaprogramowania w kierunku front-end i trochę back-end PHP i MySQL. Chciałbym nauczyć się więcej pod okiem zawodowców, zamiast na ślepo klepać swój kod. Ogarniam trochę bootstrapa i jquery. Właśnie jadę na kolejną wizytę w #urzadpracy i sama ta podróż wpycha mnie w depresję. Jeżeli znacie kogoś z Lublina w branży IT która przygarnie taka małpę od kodu na wolontariat, która szybko łapie i z pasją aspergerowca siedzi nad rozwiązaniem problemu w kodzie, byłbym bardzo wdzięczny, pozdrawiam serdecznie.
#kiciochpyta
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Herman1992: bardzo pomocny post kolego, dzięki
@Chacha: gdybym znał railsy to już pewnie z górki, a przerobiłem jedynie Ruby na codecademy, znalazłem to ogłoszenie, na JS: News tez sie ogłaszali, szukaja juz raczej doświadczonych koderów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@patrykmajster: Przyrodniczy, także ten.
  • Odpowiedz
@patrykmajster: mamy, ale oferty nie są zbyt interesujące, porzuciłem już raczej karierę leśnika, nie mają wolnych etatów dla stażystów w okolicy, a jak widać zauroczył mnie front-end i chciałbym rozwijać się w tym kierunku, pluję sobie w brodę za zmarnowane lata, ale wciąż mam ambicję by zmienić coś w swoim życiu.
  • Odpowiedz