Aktywne Wpisy
toniemojekonto1 +337
Problem z polską przestępczością, określmy ją jako - X
Przestępczość obcokrajowców z poza europy, określmy jako - Y
Zawsze lepiej jest mieć mieć tylko X niż X+Y
To, że występuje X, nie znaczy że też musimy też mieć Y.
Gdzie przykłady z zagranicy dodatkowo pokazują, że Y jest wielokrotnością X.
Dla wszystkich co lubią używać argumentów "polacy też gwałcą" ,"polacy też popełniają przestępstwa".
#imigranci #polska #bekazlewactwa #statystyka #europa #przestepczosc
Przestępczość obcokrajowców z poza europy, określmy jako - Y
Zawsze lepiej jest mieć mieć tylko X niż X+Y
To, że występuje X, nie znaczy że też musimy też mieć Y.
Gdzie przykłady z zagranicy dodatkowo pokazują, że Y jest wielokrotnością X.
Dla wszystkich co lubią używać argumentów "polacy też gwałcą" ,"polacy też popełniają przestępstwa".
#imigranci #polska #bekazlewactwa #statystyka #europa #przestepczosc
Bardamu +68
Mózg mi paruje jak pomyślę o ludziach biorących 500,600,700 i więcej tysięcy kredytu na kwadrat w wielkiej płycie. Brudne klatki, zapach farby olejnej na korytarzu, rury na wierzchu, żeberkowe kaloryfery i plusk kloca sąsiada wydobywający się w toalecie przez pion biegnący za tekturową ścianką. Dobrze, że nasi budowniczowie nie poszli w ślady tych radzieckich, bo do zestawu dochodziłby jeszcze fetor gnijących śmieci z sypu na klatce. W dodatku przez większość dni w
Ale to nierozsądne, przecież mało kto spodziewał się po jakimkolwiek polityku przyzwoitości.
Najbardziej rozczarowany jestem... Krzysztofem Ziemcem. Jeszcze gdy PO rządziła, sprawiał wrażenie dziennikarza będącego za PiS, ale zachowującego rozsądek, kulturę. Ot, przyzwoity człowiek.
A teraz firmuje swoją twarzą Wiadomości TVP, które - mówię to jako przeciwnik polityki PO czy Nowoczesnej, dla jasności - są niesamowitym rakiem. Jako eksperci dziennikarze W Sieci czy Do Rzeczy, jako naczelne źródło niezalezna.pl. A kaganek oświaty niesie Ziemiec. Szkoda, myślałem, że chłop porządniejszy.
#bekazprawakow #polityka #wiadomosci #ziemiec
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora