Wpis z mikrobloga

#afera

Mirki prosze zeby ktos w rozdajo @szata napisal tylko ze zostalem zablokowany kiedy pisalem swoja opinie o koszulkach tej firmy.

Wyslali mi koszulke L zamiast M, jakosc koszulki zenujaca, proporcje obrazkow na koszulce zmienione w porownaniu ze zdjeciem.

Olewanie klienta, zero checi w kierunku wyslania poprawnej koszulki. Po wyslaniu zwrotu odeslali pieniadze za koszulke, ale nie oddali pieniedzy za wysylke zwrotu.

Nie robilem z tego afery, ale zasze w ich postach pisalem ze nie polecam tej firmy. Dzisiaj zrobil rozdajo i dalej pisalem swoje wiec mnie zablokowal.

Jak dla mnie to troche nie po wykopowemu wiec jezeli ktos z was sie ze mna zgadza to prosze napiszcie w komentarzach do rozdajo ze zostalem zablokowany za wyrazanie opinii o tej firmie.

Lansuja sie jako super luzacy i w porzadku ludki, a przynajmniej mnie potraktowali w stylu spieprzaj dziadu.

Link do rozdajo: http://www.wykop.pl/wpis/17276475/siema-mireczki-i-mirabelki-%CA%96-zanim-zamkna-nas-w-s/60379677/#comment-60379677
Pobierz
źródło: comment_4ZUd2U7bAJ2M8qJm1J0mNmmBoUVJwPvr.jpg
  • 14
@szata: niewiele mnie interesuje gdzie mnie masz, interesuja mnie Ci ktorzy kupia twoj chlam i beda niezadowoleni tak samo jak ja. Chce ich po prostu przed tym ostrzec i ostrzec przed tym jak beda wrazie W traktowani. Wykop to fajny sposob na promocje, ale jak przegniesz to moze sie szybko obrocic przeciwjko tobie. zastanow sie nad tym co piszesz. A screena z rozmowy mam, jak mnie bardziej zmotywujesz to znajde i
@szata: napisalem tez skarge do GIODO kropla drazy skale, przy kazdym Twoim wpisie bede pisal o tym co robisz i wiem ze jest wiecej osob, ktore nie lubia twojego podejscia do klientow