Aktywne Wpisy
KaroIex +79
Właśnie zostałem wrogiem publicznym numer 1 wśród znajomych
Dopiero zacząłem pierwszą pracę, nie powiem, jest całkiem nieźle jak na początek.
Ale do rzeczy, wygadałem się, że za mieszkanie płacą mi rodzice (po prostu chcą mi pomóc mówili, że będą mi płacić, dopóki studiuje a został mi jeszcze rok studiów, jak nie pracowałem tylko studiowałem to oni mnie utrzymywali)
No i się zaczęło ogólne oburzenie, że jak tak można, że jestem maminsynkiem, nie
Dopiero zacząłem pierwszą pracę, nie powiem, jest całkiem nieźle jak na początek.
Ale do rzeczy, wygadałem się, że za mieszkanie płacą mi rodzice (po prostu chcą mi pomóc mówili, że będą mi płacić, dopóki studiuje a został mi jeszcze rok studiów, jak nie pracowałem tylko studiowałem to oni mnie utrzymywali)
No i się zaczęło ogólne oburzenie, że jak tak można, że jestem maminsynkiem, nie
saakaszi +436
Mirki prosze zeby ktos w rozdajo @szata napisal tylko ze zostalem zablokowany kiedy pisalem swoja opinie o koszulkach tej firmy.
Wyslali mi koszulke L zamiast M, jakosc koszulki zenujaca, proporcje obrazkow na koszulce zmienione w porownaniu ze zdjeciem.
Olewanie klienta, zero checi w kierunku wyslania poprawnej koszulki. Po wyslaniu zwrotu odeslali pieniadze za koszulke, ale nie oddali pieniedzy za wysylke zwrotu.
Nie robilem z tego afery, ale zasze w ich postach pisalem ze nie polecam tej firmy. Dzisiaj zrobil rozdajo i dalej pisalem swoje wiec mnie zablokowal.
Jak dla mnie to troche nie po wykopowemu wiec jezeli ktos z was sie ze mna zgadza to prosze napiszcie w komentarzach do rozdajo ze zostalem zablokowany za wyrazanie opinii o tej firmie.
Lansuja sie jako super luzacy i w porzadku ludki, a przynajmniej mnie potraktowali w stylu spieprzaj dziadu.
Link do rozdajo: http://www.wykop.pl/wpis/17276475/siema-mireczki-i-mirabelki-%CA%96-zanim-zamkna-nas-w-s/60379677/#comment-60379677
Komentarz usunięty przez moderatora
Zrób se koszulkę "jestę analfabetą".