Wpis z mikrobloga

#supermall Witam
zamowilam buty na aliekspres .serio liczylam ze bedzie ok .Sara odpisywala i wgl i teraz dostalam zdjecie wysylanych butow.moze jestem wybredna i ktos inny by nie zauwazyl,ale sory zamowilam takie buty jak na zdjeciu .rozumiem jakis klej itd okej ale inny wyglad,no sory .napisalam szybko do Sary ze nie chce tych butow n=bo kurde nawet nie znalazlam takich na necie . przesylam link http://v.yupoo.com/photos/supermall/736133782/ jakie sa na stronie u Sary a podkreslony blad na zdjeciu z butami ktore przesyla mi w pudełku Sara
alice271998 - #supermall Witam
zamowilam buty na aliekspres .serio liczylam ze bedzi...

źródło: comment_lmVG2wXD2zzISupalInyQ8OqOs2LktzP.jpg

Pobierz
  • 18
  • Odpowiedz
@alice271998: Nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy kupują chamskie podróby różnych produktów, jeśli nie stać ich na oryginały. Nie lepiej się szanować i kupić tańsze, ale też dobre buty, tyle że bez trzech pasków Adidasa czy łyżwy Nike'a?
  • Odpowiedz
@alice271998: Przecież to jest podróba jak oscypek nad morzem xD Wybacz ale to jest typowe cebulactwo, nie stać mnie to kupię podróbkę/wezmę kredyt. Nie wiem czy kiedyś czytałaś, nawet na wypoku był na gł. artykuł jak to ludzie trują się od toksycznych podeszew z chińskich podrobionych butów, z jednej strony chcesz biegać a z drugiej pracujesz na raka xD
  • Odpowiedz
@vlodar: Niech sobie ludzie kupują te #!$%@?, nie moja sprawa, ale kupowanie #!$%@? butów, których w oryginale nigdy nie było nawet w sprzedaży to według mnie wyższy poziom #!$%@?.
  • Odpowiedz
  • 1
@xDgg: tych butów było tyle wariantów, że tylko kilka osób na świecie wie które są prawdziwe.

Nie świadczy to też o tych osiach najlepiej IMO :-D
  • Odpowiedz