Aktywne Wpisy
suleD +135
Nienawidzę Rosji. Jedyne co świat zawdzięcza temu wrzodzie na dupie świata to śmierć, gwałty, głód, choroby, bieda, zniszczenie, przemoc, rozbijanie społeczeństwa. #ukraina
Igrekpl +59
Po półtora roku od założenia mojego 125L akwarium, choroba zaczęła postępować, i właśnie w mieszkaniu zameldował się drugi baniaczek o pojemności 400L ( ͡º ͜ʖ͡º) wrzucę zdjęcia jak będzie gotowe :D #akwarystyka
Daria Derkowska ma 41 lat. Mieszkała razem ze swoją matką. Ostatni raz widziana była 4 marca. Wyszła wówczas z domu i do tej pory nie dała znaku życia. Ubrana była w jasny płaszcz do kolan, czarne spodnie materiałowe oraz białą czapkę zimową z pomponem. Przez ramię miała przewieszoną zieloną torebkę. Kobieta ma 155 centymetrów wzrostu, jest szczupłej budowy ciała, ma włosy do ramion o kolorze ciemnego blondu.
Płaszcz podobny
Spodnie podobne
Budowa ciała i wzrost podobne
Oczywiście wiek nie ten, ale nie wiadomo jak ciało wyglądało leżąc w wodzie.
#ewatylman
http://www.wykop.pl/wpis/17259039/ewatylman/
To nie wydaje mi się, aby ciało które przebywało 4 miesiące w wodzie dało się w taki sposób przenosić. Tyle się tego naczytałem i tkanki miękkie po takim okresie są jak galareta :(
Komentarz usunięty przez autora
Czytając ten artykuł mam te same przemyślenia, a nawet o jedno więcej by się wyjaśniło- stwierdzenie, ze raz ubiór jest podobny, a raz niepodobny..płaszcz by się zgadzał i spodnie, ale po zdjęciu płaszcza zobaczyli, że jest zupełnie inna bluzka, więc przestał być taki podobny.
Jeśli to nie Ewa to kwadrat powinien się zgolić na