Wpis z mikrobloga

Wczoraj u mnie na wiosce jeździł młody kolo i wciskał ludziom telewizję Polsat. Nie byłem zbytnio zainteresowany, bo mam dekoder do tv naziemnej i dekoder NC+, jedyne, czego mi brak to anteny satelitarnej( ͡° ͜ʖ ͡°) No i młody mówi, że mogę wziąć najtańszy zestaw z abonamentem 19 zł chyba, zapłacić 3 zł za montaż anteny, a później zrezygnować w ciągu 14 dni, dekoder oddać, a antena zostanie, z tym, że będę płacił 5 zł przez 24 miesiące. Brzmiało kusząco, ale zrezygnowałem. Dobrze, czy nie dobrze? Może ma ktoś jakąś niedrogą i dobrą antenkę, bo bym sobie w końcu czasem tv obejrzał, a i córka by lapka oddała( ͡° ͜ʖ ͡°)
#polsat #tv #cyfrowypolsat
  • 8
@zooey: Mam 4 konwertery za 13 zł. Nic mi nigdy nie cięło. Mam najtańszy monoblock twin - nic nie tnie. Ojciec ma 6 najtańszych konwerterów, nic mu nigdy nie cięło, dlatego śmieszą mnie tacy, jak Ty, którzy sądzą, że trzeba wydać pierdyliard złotych, żeby nie cięło.

A problem, tak naprawdę, w 99% leży w #!$%@? dekoderach, których na naszym rynku pełno, 100 metrach kabla od konwertera do dekodera i złym ustawieniu