Aktywne Wpisy
Takie tam na oględzinach mieszkania, klientka chce tylko wymalować. Szybka wycena 1000zł za cały korytarz wraz z zabezpieczeniem drzwi podłóg itp materiał w zakresie klientki. Zostałem wyj**any za drzwi bo chyba przyjechałem z warszawy z tymi cenami - poprzednio pan zenek zrobił jej za 500zł malowanie z gipsowaniem. W komentarzu wiecej. #remontujzwykopem
stefan_pmp +92
No to plebs nie będzie srał po ścianach jak obecnie. #szczecin
Ja dostałem w sobotę fizyczny preorder, mimo, że światowa premiera jutro. I tak sobie powoli gram. Jestem w 3 akcie i powiem, że gra zachwyca - grafiką (przypominam, mówimy o konsoli Xbox One), a szczególnie fabułą. Serial to majstersztyk, cutscenki to majstersztyk. Jako minus zaliczam "tunelowość" gry i sztuczną możliwość wyboru jak rozgrywka ma potoczyć się dalej (na ten temat nic więcej nie powiem, nie chcę psuć zabawy potencjalnym graczom). Jednak największym minusem jest brak jakiejkolwiek lokalizacji w naszym języku. Nie ma napisów PL! Głupie ruskie mają nawet dubbing, a u nas null, zero. Microsoft strzela sobie w stopę takim posunięciem, co można zaobserwować na ich facebooku.
Polecam jak najmocniej, jednak ze względu na zawiłości fabularne wymagana znajomość języka angielskiego. Zawsze dla pomocy można odpalić angielskie napisy.
edit: Zapomniałem o muzyce, a raczej o udźwiękowieniu. Dźwięki idealnie współgrają z efektami wizualnymi, a nawet napisami kończącymi akt. Czegoś takiego jeszcze nie słyszałem :)
#konsole #gry #xboxone #quantumbreak
Ja mu tam wierzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Z tego co pamiętam opinie o serialu najgorsze nie były. Gra też nie była zła (a chyba nawet i nadal jest).
W QB serial jest w grze (po każdym akcie puszczany jest 30 minutowy odcinek) i został stworzony tylko na jej potrzeby.