Wpis z mikrobloga

@AntekMucha: około 60 a u Ciebie? mam nadzieje że nie będzie dużo sportu, choć wolę już robić kółeczka na sali niż prezentacje na temat tego jak bardzo pomocna jest Unia :D
@AntekMucha: tzn wybrałam z przypadku tak naprawdę. Lubilam geografię i języki obce i pomyślalam sobie że fajny kiedunek to może być choć tak naprawdę nie wiedziałam co mnie czeka i co kryje sie pod słowami 'turystyka i rekreacja'. nie wiem czy wiążę z tym jakąś przyszłość, raczej słabo choć fajnie byłoby pracować np w biurze podróży :] a Ty?
@Aguch: prawdę mówiąc to nie miałem pomysłu na siebie (byłem pół roku na AM w Szczecinie) i jak przyszło co do wybierania nowego kierunku, to wybrałem turystykę, bo czułem, że ciągnie mnie w tę stronę. W sumie to #!$%@? miałem w zawód, nie miałem pojęcia co chcę robić w przyszłości, ale tak się składa na chwilę obecną, że staram się podróżować w miarę możliwości i mam pomysł na własny biznes w
@AntekMucha: wow, jak w zawodzie to super :) wiesz no, nawet na ostatnim roku można nagle stwierdził 'e, nie to nie dla mnie'. Nie życzę Ci tego, po prostu chodzi mi o to ze nie trzeba być kobietą żeby coś się nagle w głowie odmieniło :D