Aktywne Wpisy

kimunyest95 +237
Znajomi dziewczyny organizują sobie road trip przez Europę (para) i oczywiście rozowa przychodzi do mnie, pyta się czy mogą u nas pobyć kilka dni. Ja już nauczony po wizytach jej koleżanek|siostry powiedziałem, że nasze mieszkanie to nie hotel i jak wybierają się na taką eskapadę i MUSZĄ do nas przyjechać, to ich parę euro na hotel nie zbawi i możemy z nimi pochodzić po mieście czy wyskoczyć na drinka - no i

Lewusx +40
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Chciałbym w przyszłości pójść na polibudę na informatykę, chciałbym uczyć się programowania i w przyszłości programować.
Czy jest jakaś fucha, którą mógłbym teraz ogarnąć? Coś związanego z it jednocześnie nie wymagającego żadnego doświadczenia w pracy w it i niewymagające kierunkowego, wyższego wykształcenia?
Coś co będę mógł sobie w przyszłości wpisać jak będę szukał pracy jako programista?
Jakaś praca/staż na dobry początek przygody zawodowej w it?
Dzięki za info.
Na jakich portalach najlepiej szukać takich ofert, są jakieś portale ogłoszeniowe ukierunkowane na it?
Pracuj.pl ma sporą bazę, zawsze możesz się też wybrać na jakiś ITAD/inny event w szkole/uczelni i tam rekruterów poszukac.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu