Aktywne Wpisy
snickers111a +542
Japierdyle, wczoraj odkryłem że różowa mnie zdradza i innemu typowi pisze że go kocha. Po 4 latach związku i mieszkania razem. Różowa przyszła do mnie zapłakana jaj jej pokazałem dowód i obiecała że zerwie z typem kontakt a że to przez gorszy okres w naszym związku. I po tym powiedziała że jedzie do rodzinnego domu. Wiecie co? Pojechałem pierwszym pociągiem pod jej rodzinny dom i nie zgadniecie XD jej auta tam nie
wezsepigulke +363
zamowilam buty u Sary przyszdl czas na zaplate .wpisalam bank,nr karty,date waznosci i te numerki dalam okej i wyswietlilo sie po angielsku ze moze trwac zaplata 1-2 itd .mniejsza .chodzi o to ze mam dalej unpay(okej czaje bo zaplata moze dojsc pozniej) tylko sprawa jest nastepujaca .mam unpay i mam opcje ze moglabym ponownie wprowadzic nr karty itd w sensie ze platnosc.na emailu nie mam zadnej wiadomosci i w banku na koncie tez niz ze miala miejsce platnosc .wiec to kwestia czasu jak to sie zmieni czy karta nie zostla przyjeta i trzeba proces powtorzyc? pytam bo nie chce zeby mi 2 razy pobrali ta sama kwote
od ali