@Elethynh: Nie dam rady dziś, ani jutro. Najwcześniej myślę piątek ale tak od 15:00 do 18:00 bo potem mnie nie ma, sobota niestety mi odpada. Ogólnie po weekendzie zwolni mi się już czas i mogę grać na luzie. Do kiedy mamy te runde rozegrać w ogóle bo wiem że niektórzy nie skończyli poprzedniej chyba.
BTW> Nie wiem czy to będzie "mecz", dostanę szybkie baty i tyle :D
@Dembski: Prawdopodobnie będzie mi pasować dopiero w poniedziałek, ale to już dowolna godzina. Może też być wtorek. Tak jak napisałem wcześnie może być i ten piątek ale w tych ciasnych godzinach, sobota mi odpada, niedziela pewnie też. Nie będzie problemu jak zagramy w poniedziałek lub wtorek, dostosuję się do czasu :) ?
Świetna funkcja dla tych którzy obchodzą się z telefonem jak z jajkiem i myślą ze to oni sluża jemu a nie telefon wam, będziecie mogli ładować #iphone do 80% aby oszczędzić trochę na tej kondycji baterii xD
@Elethynh jak ktoś będzie chciał możemy z kumplem pokomentować mecze turniejowe ;) Tylko dajcie cynk :P
@Infantor @Dembski może wy jesteście dzisiaj obydwaj? Bo coś czuję, że ten mecz, to będzie mecz :33
BTW> Nie wiem czy to będzie "mecz", dostanę szybkie baty i tyle :D
Czas na tą jest do następnego wtorku