Aktywne Wpisy
Kamileqq +812
JanLaguna +252
Ukraina skarży Polskę do Światowej Organizacji Handlu
Ukraina złożyła w poniedziałek skargi do Światowej Organizacji Handlu (WTO) na Polskę, Węgry i Słowację w związku z przedłużeniem przez te kraje embarga na ukraińskie produkty rolne - poinformowała ukraińska minister gospodarki Julia Swyrydenko w komunikacie.
Moim zdaniem to krótkowzroczna i skandaliczna decyzja Kijowa. W imię interesów oligarchów, Ukraińcy idą na gospodarcze starcie z Polską.
Tego już nie wytłumaczą żadne historie o "walce frakcji" w
Ukraina złożyła w poniedziałek skargi do Światowej Organizacji Handlu (WTO) na Polskę, Węgry i Słowację w związku z przedłużeniem przez te kraje embarga na ukraińskie produkty rolne - poinformowała ukraińska minister gospodarki Julia Swyrydenko w komunikacie.
Moim zdaniem to krótkowzroczna i skandaliczna decyzja Kijowa. W imię interesów oligarchów, Ukraińcy idą na gospodarcze starcie z Polską.
Tego już nie wytłumaczą żadne historie o "walce frakcji" w
Szukam słuchawek których używać będę w drodze na uczelnię oraz w podróżach(autem, autobusem)( w domu używam hyperX cloud). Przez ostatnich kilka lat używałem sennheiser px 100 ii. Mimo słabego wygłuszenia bardzo podobała mi się ich muzykalność. Sprawdzały się praktycznie w każdym gatunku(przeważnie słucham szeroko pojętej elektronicznej, czasami rockowej, filmowej). Niestety przez lata intensywnego użytkowania zużyły się na tyle że wolę kupić nowe. Przez krótka chwilę miałem Xiaomi pistion v3 i grały dużo słabiej od tych pxów. Nie uważam się za wielkiego audiofila ale różnicę słyszałem wyraźną. Źródłem będzie telefon nexus 5.
W pierwszej chwili chciałem po prostu znowu kupić px 100, bo widziałem je w outlecie nowe za 89 zł. Praktycznie koszt naprawy starych. Jednak stwierdziłem że może warto poszukać czegoś nowego, może o zamkniętej konstrukcji lub dokanałowe. Z racji tego że pxy mam za niecałe 100 zł to nie chce też wydawać dużo więcej na coś innego.
Pytanie do was czy kupić kolejne pxy czy coś do tych ~150 zł jest godnego uwagi co sprawi że nie będę czuł że był to jakościowy krok w tył.
PS. Ktoś mi polecił Beyerdynamic DTX 501 p. Całkiem nieźle się prezentują, ale czekam na inne opinie.
#sluchawki #muzyka #audioboners #pytanie #pytaniedoeksperta
http://www.audioplaza.pl/RHA_MA450i_Sluchawki_Dokanalowe_Salon_Poznan/towar/11452/#sot
@AudioPlaza_pl: a coś jeszcze ciekawego z dokanałowych?