@leszczoza: @Krzysztof_Ibisz: o co chodzi z ta soniczna? Uzywam kilka lat zwykla a tu widze ze jakas kosmiczna technologia zostala do szczoteczek wprowadzona
@miczuu: podobno elektryczne z obrotowym ruchem niszczą dziąsła natomiast soniczna rusza się tył-przód. Ja polecam całym serduszkiem. Tylko nie wiem jak na czarnych widać brud. Sa tez ultradźwiękowe które usuwają bakterie ale z tych nie korzystałem.
Podpinam się pod pytanie @miczuu. To naprawdę takie super, czy zwykłe marketingowe pitolenie? I skąd tak drastyczne różnice w cenach tych szczoteczek? Na Allegro są nawet za 1000 pln, najczęściej 200-400, ale są jakieś podejrzanie tanie po 39. O co chodzi w tym wszystkim?
@BratJuzew: ja mam tę za 250 plus 4 koncówki wyszło mnie koło 400 złotych na początek, same szczoteczki można używać chyba 3-4 miesiące. Ja jestem mega zadowolony, różnica jest np jeśli chodzi o wyciąganie resztek jedzenia. Trzeba tez w inny sposób myć żeby ale jest to opisane i bez problemu da się przyzwyczaić. Można tez dokupić specjalne koncówki tzw irygatory służące tylko do penetracji przerw. Ja mega polecam. Cena spora ale
#pytanie #stomatologia #zeby
Dołóż kasy i kup jakaś soniczną.