Aktywne Wpisy
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Zawiera treści 18+
Skopiuj link
Skopiuj linkTa treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wykop.pl
Ale...przypomniala mi sie lepsza akcja. Dawno temu wracalem po nocy i po %%% z pubu z januszem taxi. Okazalo sie ze gotowki brak to poprosilem o podjazd pod bankomat. Powiedzialem ze zaraz wracam, zostawilem portfel pod zastaw i skoczylem do bankomatu. Kasa wyjeta, rachunek zapalcony wiec mozna wrocic do domu. Sredni wszystko pamietalem bo duzo chrzczonego piwa poszlo...finalnie w domu widze ze brak portfela....#!$%@?...zostawilem w janusz taxi...no nic zadzwonie do korpo rano i padlem spac. Warto wapomniec ze bedac na studiach nie mieszkalem z rodzicami i zadne z nas nie mieszkalo pod adresem z mojego dowodu. Rano mamele dzwoni ze dokimenty sa i moge je odebrac od Pani ktora wynajmuje od nas to mieszkanie. A teraz glowny punkt programu i najwieksze #heheszki Janusz taxi zobaczyl ze ma moj portfel, sprawdzil adres wiec jako ze byl blisko to podjechal zeby oddac. Godzina byla wtedy ok 1 w nocy. Dzwoni domofonem i mowi" prosze Pani mam dowod osobisty Pani syna. Zostawil go przez pomylke gdy odbieralem go z pubu. Byl lekko %%% wiec moze zapomnial"
Na co kobita szok lament i placz ze jak to mozliwe, przeciez jej syn ma 10 lat i mial byc u babci w ten weekend!!!! Dopiero jak Janusz podal dane z mojego dowodu to sprawa sie wyjsnila ;) Rano gdy odbieralem od niej moje dokumenty mialem niezleo buraka na twarzy bo kobiecina mogla zejsc na zawal przez moje roztargnienie ;))
Anyway, #czujedobrzeczlowiek wiec mizna isc spac. Jesli przypadkiem ten wpis przeczyta Mirek z kina to pozdro i mam nadzieje ze film sie podobal. Batman i superman dali jakos rade na jednym ekranie.
#takbylo #karma