Wpis z mikrobloga

Jak są jakieś "polecane" chińskie marki, na przykład Xiaomi, Curren itd, to jest jakaś chińska firma produkująca tanie i dobre myszki komputerowe? Szukam czegoś co nie będzie szmelcem, przy czym będzie tańsze od tych wszystkich Logitechów itd ale podobnej jakości
#aliexpress #banggood #zakupyzchin
  • 15
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

niestety po pół roku się zepsuła

@xerxes931: to chyba jest odpowiedź na Twoje pytanie.
Bierz A4Tech, w zasadzie dowolny model od 50 do 100 zł. Nie zawiedziesz się.

Ja swoją używam 4 lata, poza tym, że powoli widać na niej oznaki zużycia to technicznie nadal ok.
  • Odpowiedz
@sylwek2k: powiedz to mojej drugiej myszce, tym razem Logitecha, w której co pół roku muszę wymieniać środkowy przycisk od rolki, bo po paru miesiącach się wyrabia i albo nie klika wcale, albo klika podwójnie
  • Odpowiedz
@xerxes931: Nie powiedziałeś jakiej myszki szukasz, jeżeli do laptopa to bezprzewodowy Microsoft z serii Wireless kupiłem siorze rok temu nadal chodzi na tej samej baterii. Cos koło 50zł, nic nie piszczy, chodzi gładko.
Taniej np. Natec Kiwi (ale to jest brandning z chin wiele takich myszek jest z różnymi logami) masz 3 różne DPI, boczne przyciski, dwie baterie cienkie paluszki 20-30zł lub 2-5$ pewnie -komfort pracy na M$ jest dużo
  • Odpowiedz
@Dezynwoltura: a fakt zapomniałem, jakąś taką bardziej "gejmingową", nie potrzebuję jakiegoś Razera albo innego burżujstwa, ale żeby była duża (bo przenośną bezprzewodową już mam), wygodna i miała właśnie tak ze dwa dodatkowe przyciski żebym mógł sobie zmapować np. do zmian broni.
  • Odpowiedz