Aktywne Wpisy
Pshemeck +9
Ten tag #przegryw to robienie sobie jaj prawda? Bo jako wychowany w najgorszej dzielnicy najgorszego miasta w Polsce nie za bardzo wiem o co wam #!$%@? chodzi. Dziewczyny nie chcą się ruchać? No to ich wina czy wasza? Nie moja wina że reprezentujesz sobą tylko i wyłącznie porażkę. Serio, określać się jako przegryw to totalne nieporozumienie. Pamiętaj "Każda potwora znajdzie swojego amatora" Widocznie jesteś tak strasznie #!$%@? że nawet dziwka Ciebie nie
Stichija +5
Jesteście dzisiaj trzeźwi?
#anime #haikyuu
Komentarz usunięty przez autora
@Luka_Wars:
@faustinek: W tym, że na równi oceniłeś anime reprezentujące zupełnie różne poziomy. Zauważyłem w twoich ocenach brak konsekwencji i
Powinieneś to kierować do Generala nie do mnie, ale twierdzenie, że ocenienie Gintamy wyżej niż Akiry jest pomyłką zakrawa o śmieszność.
Wróćmy do Haikyuu. Bohaterowie są w porządku, ale też są szablonowi co sam napisałeś. Jednak w przeciwieństwie do innych anime tutaj jakoś większość nie działa mi na nerwy i to już samo w
Komentarz usunięty przez autora
@GeneralX: Gdzie postawiłem taką tezę? Napisałem, że nie widzę w twoich ocenach żadnego spójnego kryterium. Jedne serie oceniasz pod względem jednych kryteriów, drugie pod względem jakichś innych. W związku z tym trafiają się takie smaczki jak Akira z oceną równą jakiemuś gniotowi. Nie
Cóż, Gintama w niczym poza ilością odcinków nie przypomina standardowych battle shounenów, więc albo niezrozumienie tematu albo nieszczęśliwy dobór słów z Twojej strony.
No i dalej czepiasz się jak ja oceniam anime. Bo dla ciebie jest sytuacja że Akira ma taką samą ocenę co pewien gniot. Zostawmy tego typu kwestie