Wpis z mikrobloga

@Wladca_czipsow: jest w tym linku, nie wiem, czy na twoim kindlu to zadziała

Jak sprawdzić czy indeksowanie się już zakończyło
Aby sprawdzić czy indeksacja została zakończona po prostu wyszukujemy frazę. Najlepszym sposobem sprawdzenia jest wyszukanie zwykłej kropki . Na głównym ekranie naciskamy klawisz 'del' lub 'enter' wpisujemy znak kropki '.' i wybieramy 'search my items'. Zamiast wyników wyszukiwania pojawi nam się komunikat: 'Item Not Yet Indexed(x)', gdzie 'x' jest liczbą pozycji,
@Wladca_czipsow: Zwolnij kilkaset MB w pamięci Kindle, podłącz go do wi-fi i sam powinien pobrać aktualizację albo ściągnij samemu ze strony Amazon, wrzuć na Kindle i wybierz w ustawieniach update. Uwaga jest taka, że nie ma opcji downgrade więc jak zaktualizujesz go do 5.7.3 to już w jailbreak się nie pobawisz.
@Wladca_czipsow: Zmieniono trochę home screen, dodali skrót do szybkiego włączania trybu samolot, zlikwidowali kropki przy książkach które orientacyjnie podawały jak długa jest książka i dodali jakiś nowy font dla dyslektyków. To tyle zmian jakie udało mi się wyłapać. Czy warto to nie wiem, przy najważniejszej funkcji czyli czytaniu nie widzę różnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)