Aktywne Wpisy

Cinoski +88
Po 7 godzinach czekania na sorze przyjęli do szpitala mamę różowej po zawale ze znaczną niepełnosprawnością.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.
Przestaje mnie dziwić popularność znachorów.

TeselACC +93
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale

NSString *filename = [asset.localIdentifier substringWithRange:NSMakeRange(0, 36)];NSString *url = [NSString stringWithFormat:@"assets-library://asset/asset.MOV?id=%@&ext=MOV", filename];
Chodzi o to, że generuje mi ścieżkę do pliku, ale po odczytaniu pliku na podstawie tej ścieżki okazuje sie, że to jest obrazek (1 klatka filmu).
Na stackoverflow widzialem, że ludzie generowali ścieżkę w podobny sposób, z tym, że ja dostaje ścieżkę w następującej postaci:
zamiast takiej
Jest ktoś mi w stanie pomóc?
#programowanie #objectivec #ios #swift
options.networkAccessAllowed = true ?
dlaczego nie chcesz przekazac do uploadera juz przygotowanego bas 64, mnie uczono ze uploader ma uploadowac i nie powinien sie martwic o wyciaganie zdjec z linkow itp
Ale to nieważne, jestes pewien ze przychodzi do uploadera cala lista wybranych zdjec tylko potem request zwraca nil? dla video jest ok?
Jestem pewny, że do uploadera przekazuje poprawny URL do pliku. On ten plik wczytuje (nawet asset.localIdentifier się zgadza), ale tak jakby nie potrafił odczytać zawartosci pliku.
Jest możliwe, że nie może otworzyć pliku, bo mam otwarty plik w innym wątku (w mojej bibliotece)?
Komentarz usunięty przez autora
znalazłem chyba problem, dałem teraz requestOptionForPhotos.synchronous = YES i działa, tylko nie do końca mnie to zadowala, bo dla filmów nie mogę ustawić synchronous (i w sumie w ogole nie chcę, żeby wykonywało się w głównym wątku), tylko dlaczego nie chce mi załadować tego pliku asynchronicznie?
@siwymilek: to pierwszy pomysl na który wpadłem :P ale nie mam pojecia dlaczego nie dziala asynchronicznie tu a tam dziala. Z video sprawdziles i jest problem?
Tak czy siak #bojowkanatywnychaplikacji