Aktywne Wpisy
Tinderowiec69 +185
#tinder założyłem fejk Tindera żeby sprawdzić czy dziewczyna z którą się spotykam nadal tam jest. Okazało się że jest, nawet mamy parę i rozmawiamy o seksie mówi że nie ma nikogo. Nie polecam tego co czuje teraz
zbyl2 +499
#rower miało być ciepło to pojechałem na plaże
czas z przerwami ponad 29h w tym 30 minut drzemki w okolicy 24 godziny
jak już ten cel zrealizowałem to teraz w planach już nigdy nie jechać więcej niż 200 km w dzień
czas z przerwami ponad 29h w tym 30 minut drzemki w okolicy 24 godziny
jak już ten cel zrealizowałem to teraz w planach już nigdy nie jechać więcej niż 200 km w dzień
@kloner11: no bo tak jest - masz obawy przed każdym w dresie, bo kiedyś jakiś dres kogoś skroił? nie?
@kloner11: Owszem - większość imigrantów w Polsce to imigranci ekonomiczni z Ukrainy i b. ZSRR, trochę syryjskich chrześcijan.
@Delo: np. IRA, ETA, RAF, SLA.
Komentarz usunięty przez autora
To jest niepodważalne, że były "białe" organizacje terrorystyczne. Tylko popatrz na aktywność tych ugrupowań.
@Gummy: Bez znaczenia - zdanie "każdy terrorysta to muzułmanin" jest fałszywe przy wskazaniu choć jednego terrorysty-niemuzułmanina.
@Gummy: Bo np. wriat strzelający do kolegów w szkole to nie jest terrorysta, tylko wariat ( ͡° ͜ʖ ͡°)
To jak z tym, że facet w garniturze jest nieświeży, ale jakby miał dres, to by ino cuchnął ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gummy: w ciągu 4 lat to w samym USA było ~100 zabitych w takich masakrach. Tych, w tabelce na Wikipedii.
Do tego dodajmy takie numery, jak fanatyczny chrześcijanin mordujący zwolenników aborcji i liczba
@Gummy: liczone tak globalnie, czy w USA i UE?
To co w tym roku mieliśmy - Brukselę i co jeszcze?
January 1, 2016 – A Taliban suicide bomber detonated himself in a French restaurant called 'Le Jardin' in Kabul. 2 dead 15 injured.[206]
India January 2, 2016 – In the 2016 Pathankot attack suspected Jaish-e-Mohammed militants attacked an Indian air base killing 7 security force members. Several injured.[207]
Iraq January 3, 2016 – Five Islamist suicide bombers attack an Iraqi military base. 15 dead and 22 injured.[208]
Afghanistan January 4, 2016 – A Militant drove a truck packed with explosives to the armored gates of a compound for civilian contractors near Kabul's airport before detonating. 30 people injured,
z IQ powyżźej 30 ;)