Wpis z mikrobloga

@vifan: Już od kilku lat chciałem się tam wybrać. Pora spiąć poślady. Jak tam z noclegiem? Widzę, że jakieś pole namiotowe i parking są (dość drogie). Poza terenem festiwalu też się coś znajdzie?
@UowcaTroli: festiwal jest na środku niczego (płyta lotniska), do Pragi trzeba by było dojechać pociągiem/busem, wiem, że byli ludzie co się organizowali i dojeżdżali codziennie busami z hotelu, ale dla mnie to kompletnie nie ma sensu. Pole namiotowe nie jest drogie (15 euro za 3 dni i cena nie zmieni się do samego festiwalu), za parking płacisz jednorazowo też 15 więc można się podzielić. My rok temu spędziliśmy całe 3 dni
@Kain_to_Charlie_a_Delta_to_Kain: @UowcaTroli: @vifan: @UowcaTroli: byłem rok temu i teraz w lutym na zimowej edycji więc mogę coś wam powiedzieć jak chcecie.
Z biletami nie problemów, warto kupić wcześniej bo z czasem po prostu są coraz droższe.
Jedyną sensowną opcją na nocleg jest pole namiotowe - są wprawdzie podstawiane jakieś busy z Pragi, ale po pierwsze to jest jednak kawałek, po drugie drożej wychodzi a po trzecie pole jest