Wpis z mikrobloga

@dev0n: Sylwana i Ilidjon bardzo dobry rework, szanuję. Tyfus... no tu już nie bardzo, Gazlowe nie chciało mi się testować. Ogólnie - zmiany dla "starszych" bohaterów dosyć dobre, miło że nie zapominają o nich (prawda jest taka. że gdziekolwiek pojawia się Sylwana i Illidan, tam gracze będą chcieli linczować Blizzarda tylko dlatego, że firma zrobiła coś złego tym bohaterom).
  • Odpowiedz
@artickman: Nie grałem nim, sprawdziłem tylko Sylwanę, Ilidjona i Tyfusa.
@qqqruqq: Klikasz na kogoś, czekasz sekundę aż Sylwana zacznie nucić i potem masz możliwość tylko i wyłącznie sterowania wrogim bohaterem przez 2,5 sekundy.
  • Odpowiedz
tylko i wyłącznie sterowania wrogim bohaterem

@Seif: tylko wrogim, a nie Sylwaną? Tylko sterowania (ruchem?), a nie umiejętnościami?

Umiejętnościami również? Umiejętności ranią jego drużynę czy naszą? Cd są zachowywane, czy odświeżane?
  • Odpowiedz
@qqqruqq: Masz Sylwanę i wrogiego gracza. Używasz tego ulti, które castuje się jedną sekundę i po upływie tego czasu możesz przez 2,5 sekundy TYLKO I WYŁĄCZNIE STEROWAĆ wrogim graczem. Nie możesz używać żadnych umiejętności, po prostu nim sterujesz. Takie sobie to jest, nadal lepszy jest silence.
  • Odpowiedz
@Seif: @artickman: @qqqruqq: Ja grałem na PTR sylwana i przeciwko niej. Jak ekipa jest zgrana, to ten ult robi pogrom. Nie wspominając, ze na 20 levelu dostaje dodatkowego kopa. Na pro lidze moze okazac sie czyms zajebistym albo mega porazka i wszyscy dalej beda przy strzale.
Obserwer - @Seif: @artickman: @qqqruqq: Ja grałem na PTR sylwana i przeciwko niej. Ja...
  • Odpowiedz