Aktywne Wpisy
stormi +30
kto ma najpiekniejsze usta na swiecie? oczywiscie, ze ja
N-Avoie +14
Pytam na poważnie. Uznajecie mnie za nooba, ale ja to muszę wiedzieć.
Głównie przeglądam Mirko, nie udzielam się, ale od lat przewija się temat Think Padów. Ich wyższości nad innymi laptopami, że są dla ekspertów itp. nawet dziś w gorących ktoś pyta, czy powstała już jakaś konkurencja dla Think Padów, że taki niezawodny do pracy zdalnej (inne się nie nadają do pracy zdalnej?).
Pytam serio. Co, oprócz tego sutka, którym trudno się posługiwać, posiadają
Głównie przeglądam Mirko, nie udzielam się, ale od lat przewija się temat Think Padów. Ich wyższości nad innymi laptopami, że są dla ekspertów itp. nawet dziś w gorących ktoś pyta, czy powstała już jakaś konkurencja dla Think Padów, że taki niezawodny do pracy zdalnej (inne się nie nadają do pracy zdalnej?).
Pytam serio. Co, oprócz tego sutka, którym trudno się posługiwać, posiadają
Tak jak mowilem wracam do was z kolejnym #rozdajo od #gearbest
Poprzednie edycje pierwsza oraz druga
Z okazji 2 rocznicy gearbest przygotowalo dla was super promocje!
Promocja zaczyna sie za niecale 6 godzin a wszystkie informacje znajdziecie tutaj jak widzicie majfrendy sie postaraly wiec szykujcie swoje dolany na zakupy :)...
Jak pewnie wiecie jestem odpowiedzialny za dzial RC, dlatego rowniez tam przygotowalismy dla was super promocje! Po szczegoly zajrzyjcie tutaj
Od siebie poprosze abyscie spojrzeli w linki, a w przyszlosci obiecuje wiecej takich wydarzen ze strony #gearbest (#pdk)
No i teraz do sedna!
Jak dobrze przeczytaliscie to jest to kolejne #rozdajo gdzie mozna wygrac zupelnie #zadarmo drona od gearbest!
I nie bedzie to tylko jeden dron! W dzisiejszej puli znajduja sie 3 świetne drony do rozpoczecia swojej przygody! Mianowicie do wygrania jest jeden taki dron ORAZ dwie takie zabaweczki!
Pula nagrod to 150$ !
A co trzeba zrobic aby wygrac?
Dać plusa! I to wszystko :)
Mile widzane rowniez komentarze co sadzicie o takim typie promocji :)
Losowanie konczy sie w czwartek o godzinie 12:00 - i wtedy wybiore wygranych za pomoca mirkoradnom :)
Takze powodzenia i licze na duzy odzew!
#chinskiecuda #rc #drony #rozdajozadarmo
Zawolam takze inne platformy - moze kogos zainteresuje
#aliexpress #banggood #jd
Tutaj macie jednego zwyciezce z poprzedniej edycji @TutuPitu: ( ͡º ͜ʖ͡º)
@x-SANTA-x: Oczywiście plus bo super sprawa ale skoro już pytasz to nie do końca jest zaakcentowane co promujesz, zabawki RC, sklep GB czy coś innego? :)
Kolejny zadowolony
@tr00ci0:
@x-SANTA-x: każda (prawie) promocja jest dobra, a jak coś jest za darmo, to jeszcze lepiej