Wpis z mikrobloga

jak słucham tych tłumoków co płaczą, że nie ma nic na stronie bo wrzucają wykopy o zbożu/betonie, to mam ochotę powiedzieć, że teraz wiem dlaczego tak wygląda ten kraj - nie ma żadnej refleksji nad systemem zarządzania, przez co nie ma mowy o jakimś w miarę egzystowaniu (no jak z chuya ktoś dostaje bana, to TY możesz być następny i zamiast wesprzeć inicjatywę płaczesz jak ta mała rozpieszczona dziewczynka)

mimo, że sam jakoś wielce nie uczestniczę w życiu wykopu, bo ograniczam się do biernego przeglądania znalezisk doskonale rozumiem protest i popieram ludzi w 100% - są granice, które muszą respektować użytkownicy, kadra zarządzająca też niech jakiekolwiek ma
  • 2
@Gom3z: Gościu. Serwis jest darmowy i nikt ciebie ani wszystkich tych betonów nie zmusza do egzystowania na nim. A po drugie ten serwis jest prywatny #!$%@?! jakie granice? Rozumiem że u ciebie na podwórku nie ma granic i każdy może się przyjść wysrać w imię protestu aby wsyzstkim było lepiej!
widzę, że niektóre rozumki jeszcze nie ogarnęły, że za sukces danych przedsięwzięć odpowiadają ludzie, czyli użytkownicy - uwierz mi, niech zostaną tylko takie pustorożce jak Ty, nie bedzie ciekawych znalezisk, to będzie cmentarz - sukces budują ludzie

wielu ludziom się tu podoba i chce walczyć - jeśli Ty np wolisz #!$%@?ć z tego kraju i dać sobie spokój to spoko, wielu innych ludzi zostanie i będzie walczyć, to tylko świadczy o sile