Wpis z mikrobloga

@adrix: muszę jeszcze dopisać, że mam nadzieję, że spekulanci sparzą się na tym gównie. Z czasem zaczynam nienawidzieć tego alta coraz bardziej i nie wiem dlaczego jakoś tak :)
  • Odpowiedz
@pentester: suchaj ja o tym akurat projekcie wiedziałem od początku przygody z krypto i już wtedy wiedziałem co jest grane. Tu najbardziej chodzi o przekonania ideowe. Ale wiem co przez Ciebie przemawia teraz. Instynkt inwestora. Idea ideą ale to, że to jest czysta spekuła i zero podstaw do inwestowania to jest już fakt. Stracisz, nic na to nie poradzę, kto igra z ogniem ten musi się kiedyś sparzyć. To pójdzie
  • Odpowiedz
@pentester: no oczywiście, że tak ale tu chodzi o to, że jeżeli ja mam rację to ludzie, którzy mnie posłuchają nie stracą pieniędzy albo jeżeli nie mam racji będą mnie nienawidzieć :)
Moja opinia na dzień dzisiejszy nawet 1 usd to duża przecena pod kątem adopcji i użyteczności tego teraz. Naprawdę nie nienawidziłbym tak tego nawet wiedząc kto to finansuje i kto za tym stoi gdybyś mógł sobie kopać zawsze.
  • Odpowiedz
@pentester: to powiedz w takim razie kim jesteś

Jak kimś naprawdę ważnym to miło mi Cię poznać.
Wiesz jak w shitach się obracałem to miałem do czynienia z naprawdę genialnymi deweloperami oni tam dalej zostali i kombinują jak zostać Satoshim. Wielu z nich nigdy tego nie zrozumie, że to jest niemożliwe ;)
  • Odpowiedz