Aktywne Wpisy
Alzena +8
Kilka pytań do osób na #neet.
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zakładam że nje wszyscy którzy nie pracują są na rencie (która i tak jest śmiesznie niska), więc z czego wy sie właściwie utrzymujecie? Życie to są naprawdę duże koszta, nie ma opcji przeżyć z jakiegoś zasiłku.
I drugie pytanie - zakładam że ludzie którzy nie pracują dłuższy czas są zarejestrowani w urzędzie pracy (żeby mieć ubezpieczenie). Jak ja byłam w UP to co
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#ethereum #kryptowaluty
Komentarz usunięty przez autora
brawo Ja..( ͡€ ͜ʖ ͡€) https://twitter.com/steven_mckie/status/709851568388964353 ;)
Moja opinia na dzień dzisiejszy nawet 1 usd to duża przecena pod kątem adopcji i użyteczności tego teraz. Naprawdę nie nienawidziłbym tak tego nawet wiedząc kto to finansuje i kto za tym stoi gdybyś mógł sobie kopać zawsze.
@pentester: nie, dlatego ja znam
Jak kimś naprawdę ważnym to miło mi Cię poznać.
Wiesz jak w shitach się obracałem to miałem do czynienia z naprawdę genialnymi deweloperami oni tam dalej zostali i kombinują jak zostać Satoshim. Wielu z nich nigdy tego nie zrozumie, że to jest niemożliwe ;)