Aktywne Wpisy

Dlaczego przegrywy obwiniają się o wszystko, a głównym powodem tego przegrywu są oni sami... Według mnie to TY sam odpowiadasz za swoje życie i to ty jesteś wszytkiemu winny (prawie zawsze)
#przegryw
#przegryw
Skopiuj link
Skopiuj link
Wykop.pl
Podróże
Gospodarka
Ukraina
Technologia
Motoryzacja
Sport
Rozrywka
Informacje
Ciekawostki
Ludzie dajcie sobie spokój z informowaniem innych, że skoro MS nie dał aktualizacji na wasz telefon to przerzucacie się na inny system.
1. Co to mnie gówno obchodzi?
2. Czy zawsze kupujecie telefon, bo pewnie będzie update i będzie coś fajnego? Kupujecie z danym systemem, funkcjonalnością itp. Czy w instrukcji jest napisane, że obiecują jakiś update systemu czy coś? Nie podoba się to nie kupuj/sprzedaj i spokój. Nikt po tobie nie będzie płakał.
@mgr_rybak: Microshit przez rok mydlił ludziom oczy, że każdy model z 8.1 dostanie 10 i znaleźli sobie wymówkę, że to przez opinię samych testerów stało się jak się stało. To chyba wystarczy.
@Friday5: Mam w szufladzie dwie Nokie 500. Zainteresowany?
@dietyloamoniowy: Czyli kupiłeś telefon, bo obiecali ci nowy system?
Telefony 3,4 letnie dostały aktualizacje. Moze jeszcze powinni wspierać telefony 6,7,8 letnie?
@ZmutowanaFrytkownica: Czy ja coś takiego napisałem? Piszę do ludzi, którzy płaczą, bo nie dostali aktualizacji i wszystkim oznajmiają, że przechodzą na andka, bo tam mają aktualizacje systemu co miesiąc do końca życia.
Podaj mi roznice miedzy systemem 164 z insider a OTA oprócz formy uzyskania
@dancap: nie, po prostu mamy różne definicje "oficjalnej aktualizacji" ( ͡° ͜ʖ ͡°)