Wpis z mikrobloga

@malutki: W UK w czasach 1870 uregulowane byly normy zywieniowe no barwniki, produkcja chleba zastała zautomatyzowana i jego spożycie soadlo do 50 kg roczniena osobę w polsce w katach 1980 100 kg na osobę.
Wiesz z kad się wzięły owoce, przyprawy w
Europie?
Masz złudne pojęcie o anguelskiej kuchni
Twoje ulubione delicje są angielskie zanim w polsce pojawilo się kakao i pomarańcze(jaffa cakes)
W Polsce większość potraw sa to przeróbki z biedy i braku składników. np schabowy to sznycel
P.S konczylem Technikum Gastronomiczne.
  • 4
@mamdyzur: Co ty bredzisz przyjacielu.Na codzien rdzenny anglik #!$%@? zarcie z ciapackich barow a ty dopisujesz do tego filozofie.
Angielska kuchnia ladnie wyglada w tv ale poza nia jej nie ma.
Chyba ze nalezysz do klasy sredniej lub arystokracji.Wtedy drogie restauracje stoja otworem.
W innym przypadku opowiadaj bajki na wiosce z ktorej przybyles.
Zadalem ci kilka pytan ale cgyba nie doczekam sie odpowiedzi.
po 14 latach pobytu to ty napewno zmienisz