Aktywne Wpisy
dexterpol +39
25 lvl, pierwsza wypłata po podwyżce, 1.5 roku w branży, jeszcze jako junior, czuje dobrze człowiek ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #praca #korposwiat
#pracbaza #praca #korposwiat
wykop +8
Wykopowicze,
wielkimi krokami zbliża się czas pożegnania z API v2 - w pierwszej kolejności wyłączona zostanie synchronizacja treści, w kolejnym kroku wygaszone zostanie całe API v2. Jego miejsce zajmie (a dokładniej już zajęło) API v3.
Wykop API jest usługą udostępniającą zasoby i logikę serwisu Wykop.pl bez pośrednictwa warstwy interfejsu. Usługa skierowana jest głównie do programistów zainteresowanych budowaniem własnych rozwiązań korzystających z danych i mechanizmów publicznie dostępnych w serwisie. Czyli mówiąc najprościej —
wielkimi krokami zbliża się czas pożegnania z API v2 - w pierwszej kolejności wyłączona zostanie synchronizacja treści, w kolejnym kroku wygaszone zostanie całe API v2. Jego miejsce zajmie (a dokładniej już zajęło) API v3.
Wykop API jest usługą udostępniającą zasoby i logikę serwisu Wykop.pl bez pośrednictwa warstwy interfejsu. Usługa skierowana jest głównie do programistów zainteresowanych budowaniem własnych rozwiązań korzystających z danych i mechanizmów publicznie dostępnych w serwisie. Czyli mówiąc najprościej —
Jakieś fajne eksperymenty dla kilkulatka? Świecenie diodą już mu się znudziło, a cokolwiek innego to za trudne. Jeszcze miałem taki wiatraczek, ale też się znudziło.
Ogólnie widać, że go to strasznie interesuje to co ja robię, ale sam nie wiem co mu pokazać, żeby zrozumiał.
Multiwibratorem się bawił dotąd, dopóki nie popsuł kabli :D
Ja bym poczekał troszkę i zainwestował serio w Arduino - będzie zakup na długo :)
@i20918: 3,5 roku a 6 to trochę różnica. Mały jeszcze czytać nie umie, nie mówiąc już o pisaniu. Chociaż umie wklepać już w klawiaturę "miki" :D
http://botland.com.pl/paski-led-standardowe/5158-pasek-led-smd3528-ip20-48w-60-diodm-8mm-barwa-ciepla-5m.html