@eMinimi: @Deadly: trochę słabo, bo najpierw mówi, że chce przeprosin przez telefon - dostał, chciał przeprosin na fb - napisali, to teraz chce oficjalne stanowisko. Wydadzą, to będzie mało i ja chcę przeprosin prezesa na TVNie o 20.
@Mruvek: na miejscu PBusa kopnął bym go w dupe i niech #!$%@?... w rozmowie telefonicznej Pbus mu zaproponowal darmowy przejazd tam i z powrotem dokąd zechce, to sie zesrał.... bo go prezes nie przeprasza... phii dureń...
@Deadly: a moim zdaniem nie do końca. Kierowca się #!$%@? zachował - ok. Usłyszał przeprosiny od firmy - usłyszał. Mogli go niewpuścić bo miał 0,5 - mogli. Niech se chłop da siana i zmieni przewoźnika jak mu się ten nie podoba.
@koza_z_nosa: mi ta afera pokazala ze nawet jak kupie bilet to i tak autobus mozs byc pelny i nie wejde. to chyba dlatego na poczatkowym przystanku ludzie tak sie bija o miejsce w kolejce. wygodniej pociagiem, cena niemalze ta sama, a miejsca na nogi ile tylko chce. polski bus jest dla ludzi ponizej 1.6 m wzrostu.
@koza_z_nosa: zaraz bo chyba coś przeoczyłem w tej aferze - dlaczego mogli go nie wpuścić bo miał 0,5 promila ? właśnie sęk w tym, że w regulaminie nie ma takiego zapisu...
@eMinimi: Ale co z tego? To jak już jest prywciarz to sobie może robić co chce i lecieć w #!$%@?? Zamówił usługę i ta nie została wykonana, dodatkowo dwóch przygłupów groziło mu pobiciem.
@MordimerMadderdin: #!$%@?ło alkkoholem jak od swini... więc nikt nie chciał swini brac na poklad... chcieli zwrocic kase i zafundowac darmowa podroz... ale nie bo swinia jest obrazalska... jeszcze raz to PRYWATNA fima a nie #!$%@? publiczny folwark
@eMinimi: prywatna firma ustala regulamin i musi go respektować. Nie mamy dzikiego folwarku, ale żyjemy w państwie prawa, gdzie konsument ma swoje prawa.
A gdybyśmy żyli w wolnym kapitalizmie, to nawoływanie do bojkotu firmy przez jej #!$%@? zachowanie jest jak najbardziej prawidłowym i pożądanym zachowaniem.
@Vincenzo: Pogubiłem się, jeszcze niedawno nagrywał jakiś filmik na YT gdzie już był pogodzony z jednym z agresorów i gadał jaki to nie jest świetny facet xD
Chciałbym oficjalnie NAPLUĆ z tego miejsca na każdego któremu nie chcę się dziś iść na #wybory nie zależnie od tego na kogo by zagłosował. Oczywiście podwójnie chciałbym OPLUĆ tych którym się dziś nie chcę iść ale będą pisać o polityce na mirko regularnie.
DOSKONALA BRUNETKA ? Faceci jak ona wam sie podoba ? Kobiety co myslicie o takim stylu? Te paznokcie, usta, rzesy, makijaz, piersy itd. Ocencie jej wyglad
#polskibus #afera
wygodniej pociagiem, cena niemalze ta sama, a miejsca na nogi ile tylko chce. polski bus jest dla ludzi ponizej 1.6 m wzrostu.
właśnie sęk w tym, że w regulaminie nie ma takiego zapisu...
dopiero co mowil, ze nigdzie tego nie zglasza bo nie jest kablem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wasze wypowiedzi rzucają sporo światła na sprawę - nie znałem jej dobrze.
A gdybyśmy żyli w wolnym kapitalizmie, to nawoływanie do bojkotu firmy przez jej #!$%@? zachowanie jest jak najbardziej prawidłowym i pożądanym zachowaniem.