Aktywne Wpisy
Ytarka +388
Ej, Miry, mam filozoficzne pytanie.
O co chodzi z tym fejsbukiem xD czy to statystycznie jest możliwe, żeby w tak dużej grupie użytkowników, prawdopodobieństwo przeczytania publicznego komentarza z sensem, poprzedzonego chociaż minimalną (ale taką niewątpliwą), próbą myślenia, praktycznie nie występowało? XDD wtf
I to nie że boomery, że janusze stare i stare Grażyny. Cały wiekowy przekrój najbardziej niedorobionej części społeczeństwa, serio.
Od
O co chodzi z tym fejsbukiem xD czy to statystycznie jest możliwe, żeby w tak dużej grupie użytkowników, prawdopodobieństwo przeczytania publicznego komentarza z sensem, poprzedzonego chociaż minimalną (ale taką niewątpliwą), próbą myślenia, praktycznie nie występowało? XDD wtf
I to nie że boomery, że janusze stare i stare Grażyny. Cały wiekowy przekrój najbardziej niedorobionej części społeczeństwa, serio.
Od
karpiniusz +89
Mam do oddania bardzo ładny karnet do sieci Pure Jatomi Fitness. Karnet jest o tyle ładny, że miesięczna opłata wynosi 63,50 CBL. Karnet nie ma limitu wejść, ani ilościowych ani godzinowych. Co do sauny niestety nie jestem pewien.
Pozbywam się, gdyż chodzę teraz gdzie indziej a szkoda żeby taka wejściówka poszła się walić.
Wydam za dwa niebieskie Monstery, albo trzy.
Ps. Z karnetu można korzystać poza Katowicami.
#fitness #katowice #purejatomi #jatomipurefitness #rozdajo #cedujo #silownia #slask #spamtagami #brakujetylkoprogramowania