Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +307
Kobiety nie nadają się na wysokie stanowiska zarządcze, serio, nie jestem jakimś przeciwnikiem kobiet, ale z tego co widzę w #korposwiat to w dziale gdzie jest kobietą dowódcą, są najwieksze problemy, zero stabilności, panika, ma zły humor, wszyscy go mają, wymyślanie głupot niepotrzebnych, milion procesów i ich komplikowanie, a podczas okresu nie podchodź XD I te sztuczne pompowanie diversity to jest jeden wielki mit bo system jest stworzony pod facetów
"Widzę, że jesteś dumny ze swojego projektu. Ale może wyjaśnisz z czego? Z tego, że Arduino użyłeś w e-papierosie? Przerost formy nad treścią. Ale przed kolegami będziesz szpanował jakiego to ty (specjalnie z małej litery) masz e-papierosa. Może byś lepiej wykorzystał Arduino?"
// http://www.elektroda.pl/rtvforum/topic3177031.html
Być może ten komentarz jest mocno wyrwany z kontekstu ale uważam że jeżeli sam miałbym klepać kod i udostępnić go za nic to raczej bym tego nie zrobił.
+ jeżeli koleś by wstawił kod to i tak dostałby zjeby za to że to nadal arduino / skladnia nie taka / niech najlepiej usunie konto bo mógł wykorzystać 555
Nie dogodzisz.
@smutnyrobol: Co prychłem z tego :D OOO UUUUU +1000 do upokorzenia xDD
@smutnyrobol: Co? xD
Masz linka do tematu? O co poszło?
Ja p------e (ʘ‿ʘ)
@smutnyrobol:
Komentarz usunięty przez autora
E tam. Ja bym udostępnił kod. Później ktoś mógłby zmodyfikować mój kod, dodać coś nowego (np. miernik pyłu w powietrzu) i wrzucić na forum. Można byłoby wtedy wgrać nowy soft do epapierosa, coś jak zmiana ROM w Android :)
@red-bearded: w punkt kolego
Skoro Autor "tyle" pracy włożył, to wypadałoby zaimplementować wyświetlanie dawki pochłoniętej nikotyny ( innej chemii zawartej też), oraz o ile jeden sztach skraca życie.
Ja tam wolę normalnego Camel'a