Wpis z mikrobloga

@parampadam: Były zajebiste kiedy nie były drogie. Telegraf wg mnie jest już albo za drogi albo zbyt kiepski, nie wydaje mi się żeby jeszcze walczyli jakością.

@Baczy: Lokalne nie są złe, społem też dobry ale mam wrażenie że drogie.
  • Odpowiedz
@Hipokryta: ja pieczywa nie jem minimum 4 lata. W kielcach mieszkam trochę ponad dwa i tutaj wcale nie kupowałem w piekarni pieczywa. Zależy mi na pieczywie pełnoziarnistym, ciemnym
  • Odpowiedz
@Baczy: To polecam te ze społem, całkiem smaczne. Albo tzw Chleb klasztorny na zakwasie, ale nie wiem jaki producent. Poszukaj po piekarniach i sklepach i próbuj różnych. Każdy ma swój smak ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Polecam piekarnię "Pacia", centrum dowodzenia jest na Rynku, a oddział w terenie mają na bazarach koło przystanku na Źródłowej. Najlepsze bułki, obwarzanki, chleb, maca. Jak tylko jestem w rodzinnych stronach to zostawiam w tej piekarni ciężki hajs, bo nie mogę się zdecydować, co najlepsze i biorę wszystkiego po trochu.
  • Odpowiedz