Aktywne Wpisy
robert5502 +252
24 listopada 2009 roku John Edward Jones tragicznie stracił życie w jaskini Nutty Putty po wstrząsającej 28-godzinnej męce.
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
Podczas eksploracji ze swoim bratem Joshem Jones przypadkowo wszedł do zwężonego tunelu, myląc go z innym ciasnym przejściem znanym jako „Kanał Urodzeniowy”.
Utknął do góry nogami w otworze o wymiarach 10 na 18 cali (25 na 46 cm), około 400 stóp (120 m) od wejścia do jaskini.
Jones został uwięziony w pozycji przypominającej hak,
mam_spanko +325
Zrobimy z komentarzy historie wyszukiwania Robercika. Ja zacznę:
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
"Co to znaczy kukold?"
Zabawa od @krecikkrol z X
#lewandowski #lewandowska #batacha #afera #p0lka #glupiemirkozabaey
Chciałbym zrobić root mojego LG G2 Mini D620r z androidem 5.0.2, ale nie wiem jak się za to zabrać. Pomoże ktoś?
#lg #root #android
one click root z xda
ta, na g2 z tydzień temu. za 10 razem sie udało
nie wiem ten program się u mnie wieszał na 90% cały czas i w pewnym momencie po prostu odłączyłem telefon od kompa, po restarcie pojawił się root
no root jak root, co tu oceniać. niezbędne mi to jest bo musiałem przywrócić backup bo akurat telefon z serwisu wrócił
obie i potestuj na której ci zrobi. u mnie 1.3 nie zadziałała
a wszystko poustawiałeś w telefonie jak trzeba? debugowanie usb? autoryzacja dla peceta?
Komentarz usunięty przez autora