Wpis z mikrobloga

@PuhuSS: w przyszłości zapraszam do grupy na fb gdzie bedziemy pomagac właśnie w takich sprawach :) Narazie grupa dopiero startuje. Sam szukalem pomocy i że tak powiem kiepsko to tu szło na wykopie jak i na forach dla androida bo ludzie nie siedza tyle na forach co na fb a po drugie czas oczekiwania na odp mija sie z celem natychmasitowej pomocy ;) ZAPRASZAM ! https://www.facebook.com/groups/1104771879574539/
  • Odpowiedz
@PuhuSS:
nie wiem ten program się u mnie wieszał na 90% cały czas i w pewnym momencie po prostu odłączyłem telefon od kompa, po restarcie pojawił się root
  • Odpowiedz
@PuhuSS:
no root jak root, co tu oceniać. niezbędne mi to jest bo musiałem przywrócić backup bo akurat telefon z serwisu wrócił
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@rdy: znaczy wiesz pytam bo chodzi mi o to zeby moc ze tak powiem ulozyc telefon po swojemu a z tego co mi kumpel mowil ktory ma roota na swoim Samsungu roznie to moze wygladac
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@rdy: sciagnalem one click root z oficjalnej strony ale po podlaczeniu telefonu gdy juz klikam opcje root trzeba sie zarejestrowac a wlasciwie zaplacic. masz moze jakis link do darmowej wersji lub innego programu?
  • Odpowiedz
@rdy: na razie wyglada to tak: po sciagnieciu wersji 1,3 i wypakowaniu plikow nie moge ich w ogole znalezc a niby sa w folderze w ktorym mialy byc wypakowane wiec odpalam 1,2 i czekam co sie stanie. postepuje zgodnie z instrukcja ale w pewnym momencie przestaje sie cokolwiek dziac. na filmie zamieszczonym przy artykule ktory mi wyslales gosciowi pojawia sie pasek ladowania gdy telefon sie rootuje i pojawia sie komunikat zeby
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@rdy: debugowanie oczywiscie jest bo inaczej program nie wykrylby telefonu a autoryzacja chyba tez bo choc nie widze nigdzie opcji do wlaczenia tego to mam opcje zeby odwolac autoryzacje dla wszystkich komputerow dla ktorych jest wlaczona
  • Odpowiedz