Jak to działa że jest tam tyle towaru? Jakieś lipne profile stworzone po to żeby napędzić klientów? Średniej wielkości miasto w Polsce Ą, a znalazło 32 strony i to nie pasztetu. Nie wiem o co tym myśleć.
@fromthesecondside: Kiedys czytalem statystyki takich serwisow i ma wiekszosci nawet 50% profili to fejki stworzone tylko w celu nabicia kabzy wlascicieli przez desperatow kupujacych premium.
@fromthesecondside: większość to dzieciaty odpad społeczny ;) połowa to zwykle tępe dzidy, jedna trzecia jest p----------a, a 10% z tego to normalne dziewczyny ( ͡°͜ʖ͡°)
@lupaczkokosow: @fromthesecondside pozostałe siedem procent to takie puszki pandory. na zdjeciach ok, szybko przechodzą do setna sprawy. idziesz się z nią spotkac, a wtedy... pierwszą myślą jaka uderza Cię w jaja jest: "o k---a! dlaczego zjadlas moja karyne!?"
Jak to działa że jest tam tyle towaru? Jakieś lipne profile stworzone po to żeby napędzić klientów? Średniej wielkości miasto w Polsce Ą, a znalazło 32 strony i to nie pasztetu. Nie wiem o co tym myśleć.
Kiedys czytalem statystyki takich serwisow i ma wiekszosci nawet 50% profili to fejki stworzone tylko w celu nabicia kabzy wlascicieli przez desperatow kupujacych premium.
@badmagic: wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A pozostale 7%?:p
Badoo moze tam sie jakos broni, statystyki dotyczyly klasycznych portali randkowych. Tzn kup premke i napisz wiadomosc:p