Aktywne Wpisy
maly_ludek_lego +187
Obiecany wpis:
Wow, szczerze mówiąc nigdy nie spotkałem się z taką agresją na wykopie.
Wyzywaniem mnie od szurów, wariatów, kretynów. Osobiście myślę, że ten portal nie ma przyszłości, ponieważ użytkownicy są tu po prostu niemile widziani, a moderatorzy nic z tym nie robią. Okropny jest ten portal i nie dziwię się, że ruch spada. Ale do rzeczy.
Nigdzie nie napisałem, że w cokolwiek wierzę. Ja w zasadzie jeszcze nic nie napisałem. Uważam,
Wow, szczerze mówiąc nigdy nie spotkałem się z taką agresją na wykopie.
Wyzywaniem mnie od szurów, wariatów, kretynów. Osobiście myślę, że ten portal nie ma przyszłości, ponieważ użytkownicy są tu po prostu niemile widziani, a moderatorzy nic z tym nie robią. Okropny jest ten portal i nie dziwię się, że ruch spada. Ale do rzeczy.
Nigdzie nie napisałem, że w cokolwiek wierzę. Ja w zasadzie jeszcze nic nie napisałem. Uważam,
Van-der-Ledre +17
Osobiście uważam, że jeśli miała by nastąpić jakakolwiek inwazja, na większą skalę ze strony inteligencji pozaziemskiej, to następnym krokiem będą zakłócenia systemów informatycznych/komuniakcji. Jeśli zostały wysłane rzekomo jakieś drony zwiadowcze, to kolejnym krokiem jest zakłócanie np. internetu, przechwytywanie sygnałów, ogólne zapozanawanie się z naszą infrastrukturą cyfrową, powodując jej szwankowanie. Byłby to kolejny punkt "zwiadu" przed działaniami militarnymi. Oczywiście dalsze "drony zwiadowcze" byłyby wysyłane. Tym razem możliwe że nad obiekty czysto strategiczne jak
Xiu Xiu - Falling
#muzyka #muzykasscherzo #twinpeaks #xiuxiu #indie
Komentarz usunięty przez autora