Aktywne Wpisy

drogba90 +617
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Syn_Tracza +90
Wykres dla Lodzi. Tak się dzieje, że od 4 lat mieszkam w tym mieście (dobrowolnie xD). Poznałem to miasto, w sensie, jak szybko ubywa ludzi, jakie są zarobki ludzi, jakie są perspektywy, ilu jest dobrze płacących firm itd.
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
Otóż ceny mieszkań odskoczyły od realiów jeszcze bardziej niż w innych miastach. Sam zarabiam więcej niż 3 mediany i pewnie >95% ludzi w tym mieście jest ode mnie biedniejszych, a ceny nieruchomości w tym
źródło: GY3ZUITXgAA7sbX
Pobierz

Witam, mysle nad tematem pracy magisterskiej. Zrobilem kilka kursow z javy i kurs springa. Mysle nad jakas aplikacja webowa w javie z wykorzystaniem springa, javascriptu, mysql i innych. Nie chce wymyslac czegos czego nie bede w stanie zrobic. Mysle nad jakims systemem CMS do np. komisu samochodowego lub przychodni lekarskiej. Czy bedzie z tym duzo roboty i czy technologie ktore wymienilem nadaja sie do tego typu projektu? (to ze da sie zrobic to wiem ale czy to jest w miare odpowiednie technologie to tego typu aplikacji?) . Zalezy mi na tym zeby uzyc javy i springa (chce się tego dobrze nauczyc) i zrobic jakąs applikacje webową - jeśli ta jest zła to czy macie jakieś inne propozycje?
I nie sluchaj trolli jak @qweasdqweasd
@qweasdqweasd ma dużo racji, magisterka ma zawierać część badawczą.
A poza tym super temat! I można zawsze komuś sprzedać licencję po skończeniu studiów ( ͡° ͜ʖ ͡°)