#motocykle #pmvmotovlog #motomirki Trafiłem na mikro na rozmowę o tym jak się ubrać na kurs prawa jazdy. Pokaże wam jak się nie ubierać. Osobiście od takiej szkoły trzymać się chyba trzeba z daleka.
W dodatku prezentują się tak w necie. Dla mnie to jest masakra. Osobiście uważam, że strój to podstawa, nawet jak jedzie się tylko po placu... No bo co się może stać?
@PMV_Norway: jak ja jeździłam, to tylko miałam prikaz buty sznurowane do kostki, długie spodnie i długi rękaw. A, no i rękawice - miałam długie rowerowe :) ani pół protektora... kask miałam prywatny instruktora :)
za to jak rok później wzięłam sobie kilka jazd w innej szkole, żeby się rozjeździć na większych pojemnościach, to dostałam żółwia i nakolanniki - pełne zaskoczenie :)
mnie bardziej zastanawia, co ci kursanci mają z takiego
@Jofiel: kolego on mają kostkę a w #radom w osk bogatek tam gdzie się uczyłem są stare płyty betonowe które się kruszą i strasznie dużo piachu. Na początku to bałem się robić szybki slalom bo było sporo piachu
Dobra, bo mnie w--------e. Macie tutaj prawdziwą lekcję z ostatniego live. Każdy może obejrzeć tylko raz za darmo, później kawka kupowana, tak? bambusy???
Trafiłem na mikro na rozmowę o tym jak się ubrać na kurs prawa jazdy.
Pokaże wam jak się nie ubierać. Osobiście od takiej szkoły trzymać się chyba trzeba z daleka.
Dla mnie to jest masakra.
Osobiście uważam, że strój to podstawa, nawet jak jedzie się tylko po placu... No bo co się może stać?
za to jak rok później wzięłam sobie kilka jazd w innej szkole, żeby się rozjeździć na większych pojemnościach, to dostałam żółwia i nakolanniki - pełne zaskoczenie :)
mnie bardziej zastanawia, co ci kursanci mają z takiego