Będą cycki czy nie będą, na te pytanie odpowie wam tylko wasza ulubiona gra, czyli #wykopowaruletka Z Okazji Dnia Kobiet!ლ(´ڡ`ლ) Czas na długo wyczekiwane wyniki!
@niejestemrozowympaskiem MA CZAS DO 08.03.16 20:00 NA WYKORZYSTANIE JEDNEGO Z DWÓCH KÓŁ RATUNKOWYCH, PO 20:00 BĘDZIE MUSIAŁA OPUŚCIĆ MIRKO I USUNĄĆ KONTO, PROSIŁBYM O ZDEKLAROWANIE SIĘ POD POSTEM CZY MA ZAMIAR UŻYĆ KOŁA RATUNKOWEGO, JEŻELI NIE TO NIECH OD RAZU USUWA KONTO. (⌐͡■͜ʖ͡■) (MOGĘ PRZEDŁUŻYĆ CZAS, WYSTARCZY NAPISAĆ MI NA PW, A JA WYDAM STOSOWNE OŚWIADCZENIE O PRZESUNIĘCIU :) )
@db95: Zmień nazwę Wykopowe Igrzyska Śmierci #wis . Utwórz regulamin. Kliknięcie plusa oznacza akceptację regulaminu ( ͡°͜ʖ͡°). Dogadaj z administracją, że jak ktoś nie wykona zadania to ban na tydzień/miesiąc/do następnego losowania. Poproś o osiągnięcie dla ciebie - Eliminator/Terminator i licznik ilości osób które skasowały konta. Dla osób które dały zdjęcia - Farciarz (uniknął usunięcia konta). Hall of fame ocalałych ( ͡°͜ʖ
@niejestemrozowympaskiem: Jezu. Masz konto 2 miesiące. Usuń je albo wyślij tą fotę. Zasady to zasady. A jakbyś wygrała 100 000 000 zł i musiałbyś/usiałabyś przyjść po ich odbiór całkowicie nago to co wtedy ( ͡°͜ʖ͡°)?
@niejestemrozowympaskiem: to po #!$%@? ten wpis plusowałaś. nikt nie chce oglądać twojego paszteciarskiej mordy ani cycków, więc po prostu usuń konto ku naszej uciesze
Czas na długo wyczekiwane wyniki!
@niejestemrozowympaskiem MA CZAS DO 08.03.16 20:00 NA WYKORZYSTANIE JEDNEGO Z DWÓCH KÓŁ RATUNKOWYCH, PO 20:00 BĘDZIE MUSIAŁA OPUŚCIĆ MIRKO I USUNĄĆ KONTO, PROSIŁBYM O ZDEKLAROWANIE SIĘ POD POSTEM CZY MA ZAMIAR UŻYĆ KOŁA RATUNKOWEGO, JEŻELI NIE TO NIECH OD RAZU USUWA KONTO. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) (MOGĘ PRZEDŁUŻYĆ CZAS, WYSTARCZY NAPISAĆ MI NA PW, A JA WYDAM STOSOWNE OŚWIADCZENIE O PRZESUNIĘCIU :) )
Wszystkim dziękuje za udział w zabawie i zapraszam na 8 edycje, jeżeli chcesz być na bieżąco śledź tag #wykopowaruletka lub możesz mnie obserwować.(。◕‿‿◕。)
#wykopowaruletka #heheszki #glupiewykopowezabawy #nocnazmiana
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
@db95: To pytanie. Te pisze się w liczbie mnogiej, np. te posłania, ale to posłanie.