Autor skasował zdjecia zapewne dlatego, że ponoć są prywatne (a nie wykonane przez klub) i osoba ze zdjęcia nie chce na nich widnieć (pan radny je udostępnił)
@insanebelieve: juz dawno nie jestem w temacie... Te zdjecia mialy cos wniesc do sprawy? Bo przeciez policja raczej ustalila kto sie tam bawil i na pewno wszystkich przesluchali.
@neo_vir: po prostu udostępnił je radny, bo powiedział ze bedzie publikował wszystkie informacje ktore posiada, ponieważ ktos zgłosił go na policję czy coś takiego, wiec nazwałabym to próbą wzbudzenia rozgłosu wokół własnej osoby. Wnieść to mogły co najwyżej tyle, ze AZ nie wyglada tu (ani nigdzie indziej w sumie) jakby za chwile był w stanie zabic swoją koleżankę z ktorą robi sobie żarty.
@SynuZMagazynu: Nie łączyłabym czerwonego sznurka z motywem "okultystyczno - kabalistycznym" jak to ująłeś. Takie bransoletki są po prostu modne, często na takim sznureczku są zawieszki w postaci serduszka, znaku karmy czy innych. Sama mam takich kilkanaście, w roznych kolorach a daleko mi do diabolicznych uniesień. Nie doszukuj się dziwnych ideologii tam, gdzie ich nie ma.
@kaczmar119: @lavinka: no spoko, spoko, tylko nie każda co to nosi znika w dziwny sposób i nie każda ma dziwnego kolesia zafascynowanego "tymi" sprawami, każda też w dniu zaginięcia maluje paznokcie na czarno i kupuje nową czarną bluzkę? Jeszce na zdjęciu ciiiii
@SynuZMagazynu: To jest teraz modne. Co druga karyna nosi takie rzeczy i kupuje sobie czarne ciuchy. Kupienie ciucha przed pójściem na imprezę to najzupełniej normalny objaw.
A tak a serio to o co chodzi z tymi zdjeciami? To jest "ta" impreza?
@neo_vir: no nie wiem, chyba, ja bym wszystkich przesłuchał, z tym łysym typem na czele
Komentarz usunięty przez autora
Autor skasował zdjecia zapewne dlatego, że ponoć są prywatne (a nie wykonane przez klub) i osoba ze zdjęcia nie chce na nich widnieć (pan radny je udostępnił)
@insanebelieve: juz dawno nie jestem w temacie... Te zdjecia mialy cos wniesc do sprawy? Bo przeciez policja raczej ustalila kto sie tam bawil i na pewno wszystkich przesluchali.
@neo_vir: chyba się nie zrozumieliśmy xd, masz rację ja też przesłucham te dziewczyny, a łysego pomijamy
raczej tak @kaczmar119