Aktywne Wpisy
Vamyss +253
Mirki co się #!$%@?ło. Jakiś czas temu zakończyłem 10 letni związek, jedyne czego żałuję to że zrobiłem to tak późno. Mega toksyczna dziewczyna, która manipuowała mnie i szantażowała emocjonalnie. W piątek idę na (chyba) randkę ze znajomą, jakaś luźna kawka.
Najlepsze jest to że stresuję się jak #!$%@?, bo dawno tego nie robiłem XDD.
Dajcie plusa żeby wszystko pykło dobrze
#zwiazki
#niebieskiepaski
#rozowepaski
Najlepsze jest to że stresuję się jak #!$%@?, bo dawno tego nie robiłem XDD.
Dajcie plusa żeby wszystko pykło dobrze
#zwiazki
#niebieskiepaski
#rozowepaski
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Tytuł: 21:37
Autor: Mariusz Czubaj
Gatunek: kryminał
★★★★★★☆☆☆☆
Powieść kryminalna 21:37 jest pierwszą częścią przygód niezwykłego profilera Rudolfa Heinza.
Wiosną 2007 roku zostały odnalezione w Warszawie zwłoki dwóch uduszonych mężczyzn. Śledztwo wskazało, iż należały one do kleryków z żoliborskiego seminarium duchownego. Szczególne okoliczności zbrodni powodują powołanie specjalnej grupy operacyjnej, do której dołącza Rudolf Heinz - specjalista od budowania portretów psychologicznych. Z każdym nowym dowodem zbrodni sprawa staje się coraz bardziej delikatna, gdyż podejrzenia kierują się ku przełożonym z seminarium oraz znanym biznesmenom.
Zaczynało się ciekawie, potem było jeszcze bardziej interesująco, by z deka końcówka popsuła mi całość obrazu, ale nie żałuję, że przeczytałam tę powieść.
#czubaj #nieobrazajopapieza
#bookmeter
@SunnO: na razie nie mam nic innego od niego na swojej bookliście, wzięłam na tapetę Chmielarza.