Wpis z mikrobloga

#tfwnogf Mirki tak #!$%@? sie czuje. #rozowepaski pomóżcie dobrym słowem. Dziewczyna widze że nie jest pewna swoich uczuć do mnie, zawachała się i stwierdziła że chciałaby sie odciąc ode mnie na pewien czas. Wracają jej myśli o jej byłym i chce sama sobie wszystko poukładać (ten bolec ja zdradził niedawno z jakims różowym). Ja powiedziałem jej że niepotrzebnie się zakochałem i powiedziałem jej że jak nie chce to nie.

Ale tak strasznie jest mi z tym źle. Zależało mi na niej....
  • 14
  • Odpowiedz
@janusz_sukcesu: Nie wróci już nigdy. Syndrom nie wiedzy u kobiet. Szkoda Twoich nerwów i zaangażowania. Patologiczny egzemplarz. Wróci do byłego i będzie z siebie zadowolona.
  • Odpowiedz
@janusz_sukcesu: są dobre strony tego, że ucięła relacje. jesli nie jest pewna swoich uczuć i emocjonalnie wciąż uwiązana przy byłym i zdaje sobie z tego sprawę, dlatego odchodzi, to jest to ogromny plus. zauważ, że mogłaby cię trzymać, jako takiego typowego orbiterka, czyli kogoś w razie Wu, a ona odchodzi, bo nie umie sobie poradzić ze swoimi uczuciami. to jednocześnie ochroni ciebie przed życiem z kimś, kto będzie tęsknił do
  • Odpowiedz