Aktywne Wpisy
mamracjewieszotym +113
#olimpiada #igrzyska #religia #woke #neuropa #wojna #kryzyswartosci #smutek #francja #paryz2024 #bekazlewactwa Dajemy sobie chodzić po głowach. My - chrześcijanie. Smutne. Zapominamy, że Europa powstała i była silna dzięki tym fundamentom. Ja mogę z tym walczyć ale dzisiejsi ludzie już nie. Dlatego do nich nie pasuję, do tego clown world. Niechybnie
Hogataa26 +7
#paryz2024
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
Bawi jak się niektórzy zesrali o rzekomą Ostatnia Wieczerza i te śmieszne komentarze, że chlip chlip obraża chrześcijaństwa i brak szacunku, a przecież jak LGBT się szkaluje, to od razu płaczą i jest wielki problem xD
Tylko wiecie wykopki, LGBT jest notorycznie od wielu lat obrażane i szkalowane przez skrajnych prawych chrześcijan . W internecie, w życiu normalnym, w kościele, w tv, nawet pan prezydent potrafił publicznie to zrobic.
#gry #staregry #rpg #gimbynieznajo
Komentarz usunięty przez autora
Ale teraz wezmę dobro.
Co do samej VII jest wersja GOG i fanowski patch Greyface który dodaje trochę ulepszeń jak np. 2x szybkość wszystkiego na życzenie.
@Fevx: X część, podobnie jak HoMM5, HoMM6 i HoMM7 dzieje się w Ashanie, przez co nie w niej żadnych elementów SF... ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@bedebordo: na 7 nie mam muzyki, i tylko to sprawia problem. Pewnie jakos da sie to rozwiazac, ale nie szukalem.
@Fevx: Szkoda, bo soundtrack z tej gry jest bardzo fajny, w końcu stworzył go Paul Romero.
@kondek: jak sie gra pierwszy czy drugi raz to rzeczywiscie nie jest latwa i trzeba sie nabiegac. Dla mnie to juz automatyczne granie, znam na pamiec prawie wszystko (nie pamietam ulozenia kurhanow i niektorych trenerow tylko) ( ͡° ͜ʖ ͡°) mimo
Smoka ubijam zaraz na poczatku, bo to latwe, daje duzo zlota. Dzieki temu ucze sie wszystkimi postaciami skilla 'uczenie sie', najmuje uczonego i nauczyciela co daje bonus 15 pkt do 'uczenia sie'. Wtedy wybicie swiatyni i wazek daje wiecej xp = profit ( ͡° ͜ʖ ͡°)
VI rzeczywiscie, tez dobra, ale nie wglebialem sie jakos bardziej. Kwestia nadrobienia.