Aktywne Wpisy
LubiePieski +97
istnienie języka rozwala mi mózg
wydajemy jakieś dźwięki i inni ludzie je automatycznie rozumieją i to nie jakieś proste dźwięki tylko skomplikowane zdania i abstrakcyjne pojęcia
jak to w ogóle musiało powstać że dwóch typów się spotkało i uznali że ten dźwięk oznacza ten przedmiot??? ok ale jak zrobili gramatykę i pojęcia abstrakcyjne
cały ten świat jest absurdalny
wydajemy jakieś dźwięki i inni ludzie je automatycznie rozumieją i to nie jakieś proste dźwięki tylko skomplikowane zdania i abstrakcyjne pojęcia
jak to w ogóle musiało powstać że dwóch typów się spotkało i uznali że ten dźwięk oznacza ten przedmiot??? ok ale jak zrobili gramatykę i pojęcia abstrakcyjne
cały ten świat jest absurdalny
Uddhx +51
Była tu kiedyś taka wyśmienita akcja.
Jakiś Mirek srał na kiblu z otwartymi drzwiami od mieszkania i wstawił tu fotorelacje ze srania i okazało się, że jakiś drugi Mirek mieszka w tej samej klatówie i go wystalkował.
Za cholere tego znaleźć nie mogę. Ktoś? Coś?
#pomocy #kiciochpyta
Jakiś Mirek srał na kiblu z otwartymi drzwiami od mieszkania i wstawił tu fotorelacje ze srania i okazało się, że jakiś drugi Mirek mieszka w tej samej klatówie i go wystalkował.
Za cholere tego znaleźć nie mogę. Ktoś? Coś?
#pomocy #kiciochpyta
Uchodźcy zaszyli sobie usta w ramach protestu przeciwko likwidacji obozu w Calais
Uchodźcy mieli ze sobą transparenty z napisami: "Gdzie jest nasza demokracja?" czy "Gdzie jest nasza wolność?".