Wpis z mikrobloga

@BJXSTR: @Nebayh: dziękuję za informację chłopaki, ale chyba rozumiecie że nie o to mi chodziło. dzisiaj każdy w Polsce, obok skoków narciarskich, polityki i wypadków lotniczych zna się także na piwie i jego warzeniu; każdy kto w domu ukisił jakiegoś siura nazywa się piwowarem. zawołałem kolegę z peruna bo znam jego piwo i uważam że stoi na całkiem niezłym poziomie. na pewno znacznie mi bliżej żeby zawierzyć komuś
  • Odpowiedz
@lewy__sierpowy: każdy kto zaciera wie w jaki sposób używać słodów. A ci którzy nie z każdym mieli styczność i tak potraktują tekst który ma powstać jako ciekawostka, ewentualnie do sprawdzenia, właśnie dlatego, że jeżeli piwo warzą to musieli #!$%@?ć internety wzdłuż i wszerz czytając o surowcach recepturach i sprzęcie. A skoro już to robili to wiedzę podstawową mają. Raczej nikt nie rzuci się na tekst zacierania jęczmienia palonego czy Carafy
  • Odpowiedz
  • 2
@PIWOWARSTWO: masz coś do napisania, to pisz :-)

Jak masz zamiar zrobić więcej niż jeden wpis, to najlepiej zrób własny tag, żeby później szło to wszystko w jednym miejscu znaleźć.
  • Odpowiedz